Jaarlijkse steun aan goede doelen

Goede doelen steunen zit al een tijdje in de lift met schitterende initiatieven zoals De Warmste Week, Kom op tegen kanker of Make a wish. Jaarlijks steunt Alysee twee goede doelen. De afgelopen twee jaar bood Alyse financiële steun aan VZW Onze kinderen. De organisatie mikt op bijzondere jeugdzorg en biedt een divers begeleidingsaanbod aan voor gezinnen in een verontrustende situaties.

Als ondernemer bouw je mee aan de samenleving maar ook aan het welzijn en de gezondheid van de bevolking. Tijdens de eerste corona golf wilden wij graag ons steentje bijdragen en bleven we niet bij de pakken zitten. Daarom schonken wij een beademingsapparaat aan het AZ Damiaan in Oostende.

Steun op regionaal en nationaal niveau

Ook dit jaar engageren wij ons op zowel regionaal als nationaal niveau. De eerste organisatie, VZW De Takel, is een regionale organisatie met een hart en geschiedenis en situeert zich in Oostende. Deze organisatie, dat deel uitmaakt van Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen, werkt en bouwt samen met jongeren en hun omgeving aan hun ontwikkeling, welzijn en geluk. Hoofdzakelijk richten zij zich tot maatschappelijk gekwetste, kwetsbare jongeren en hun dichtste omgeving.
Uitgaande van hun vragen en noden streven zij naar een optimale vorm van ondersteuning, begeleiding of zorg. De afgelopen jaren blijft de vraag naar deze organisaties stijgen en de nood blijft hoog. Bijgevolg vonden wij het zeer belangrijk om deze instanties te steunen en te helpen waar we kunnen.

 

VZW De Takel

De tweede organisatie Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen en jongeren die tijdelijk fysiek niet naar school kunnen gaan toch les kunnen volgen. Ook kinderen die vaak of voor een lange tijd afwezig zijn door ziekte, operatie of een ongeval komen hiervoor in aanmerking. In de klas wordt een camera geïnstalleerd waardoor er van thuis uit live kan meegevolgd worden. Niet alleen de lessen kunnen op deze manier gevolgd worden maar ook het contact met de klasgenootjes kan onderhouden worden, dit is één van de grootste voordelen. Het systeem is daarenboven helemaal gratis en gebruiksvriendelijke voor zowel de school als de ouders. Discretie is voor deze organisatie enorm belangrijk waardoor alles vertrouwelijk en discreet verloopt.

Bednet

De missie en visie van bovenstaande organisaties gaven ons direct een warm gevoel waardoor we hen een hart onder de riem willen steken. In overeenkomst schenkt Alysee per verkoop vanaf 1 september 2020 aan beide organisaties 125 euro. Dit jaar streeft ons team naar ongeveer 100 verkopen wat dan zal resulteren in 12 500 euro per goed doel.

Niet alleen wij maar ook de kopers dragen hun steentje bij. Wie namelijk bij ons vastgoed koopt, steunt onrechtstreeks een goed doel,  twee vliegen in één klap als je het mij vraagt. Als het doel behaald wordt zullen wij dit niet zomaar laten paseren. In november 2021 zal namelijk de overhandiging van de cheque plaatsvinden. Het team van Alysee kijkt er alvast naar uit.

Wil jij deze prachtige organisaties samen met ons dat extra duwtje in de rug geven? Contacteer ons om te kijken wat wij voor jouw vastgoedroom kunnen betekenen en wij helpen jou met plezier.