UITVERKOCHT

ibis Styles

Zeebrugge

104

Hotelkamers

1

Slaapkamers

21

Oplevering

Zorgeloze investering in hotelkamers

Ibis Styles Zeebrugge is een familievriendelijk en eigentijds hotel. De beoordeling van 4 sterren op TripAdvisor is ver boven het gemiddelde en is een bevestiging van het mooie werk dat het personeel en de uitbaters elke dag neerzetten. Daarbij is een bovengemiddelde jaarbezetting van 63% in 2022, in combinatie met een goede overnachtingsprijs een ware topprestatie voor een hotel. Bovendien is het het niet enkel gegeerd onder gasten, maar ook investeerders schuiven aan voor een belegging in het project.

Na haar opening in 2012 gingen de hotelkamers van ibis Styles Zeebrugge razendsnel de deur uit. Daardoor kon een uitbreiding niet lang uitblijven. De uitbating onder franchise van Europees marktleider Accor verzekert dat er altijd een professionele service is.

ibis styles Zeebrugge 1
Wereldhaven van Zeebrugge
Operationeel sinds 2012
Investeren zonder zorgen
ibis styles Zeebruge 2

De omgeving van het ibis Styles Zeebrugge hotel

Het hotel is gelegen midden in een prachtige maritieme omgeving vlakbij de wereldhaven van Zeebrugge, met tal van bedrijven, waardoor er een enorm hoog potentieel aan bedrijfsovernachtingen is. Dat zorgt ervoor dat er een gespreide bezetting is, het ganse jaar door.

Het ibis Styles Zeebrugge hotel spreekt dan ook een zeer groot publiek aan met haar vergaderzalen en familiale sfeer. Van kusttoeristen tot zakelijke expats, het hotel biedt een veilige haven voor iedereen.

ibis styles Zeebruge 3
ibis styles Zeebruge 4

Het is een interessante locatie die heel wat meerwaarde biedt naar de toekomst toe. Zeker met de haven die altijd maar blijft uitbreiden!

Famile DurandMede-eigenaar ibis Styles Zeebrugge
ibis styles Zeebruge 4

Investeren in een hotelkamer

Met een investering in een van de luxesuites van ibis Styles Zeebrugge haal je niet gewoon opbrengsten uit kamerverhuur, maar uit alle inkomsten van het hotel. Dat wil zeggen dat je een deel krijgt van de inkomsten van de bar, het ontbijtbuffet, de kamers, de vergaderzalen en de parkeerplaatsen. Je koopt misschien wel een specifieke kamer, maar je krijgt een deel van het hele hotel.  Zo weet je zeker dat jouw geld niet enkel opbrengt voor jou, maar ook voor anderen.

Voor de continuïteit en de kwaliteit van een goede uitbating op lange termijn te waarborgen is het aangeraden om een erfpachtrecht te verwerven op het grondaandeel en 100% eigenaar te worden van de constructies.

Op zoek naar vergelijkbare projecten?

Ontdek ibis styles Bredene