Ontdek het volledige aanbod aan projecten

Alysee: projecten te koop aan zee.

Op zoek naar een vast vakantieadres? Of naar een alternatief voor je spaarboekje? Alysee is al 45 jaar lang een van de grootste projectontwikkelaars voor tweede verblijven en investeringsvastgoed aan de Belgische kust. Bij ons zit je dus op de eerste rij om zowel nu als op lange termijn van je spaarcenten te genieten. Wat is er zoal te koop aan zee? Waar breng je voortaan je vakanties door? En hoe zorg je voor rendabiliteit?

Waarom kiezen voor een tweede verblijf?

Net als de zee zelf, is ook de vastgoedmarkt aan de Belgische kust steeds in beweging. Zo brengt elke golf nieuwe opportuniteiten met zich mee. Aan jou dus de keuze op welke golf je wilt meesurfen. Wil je genieten van zonnige weekends? Je vakantie doorbrengen op een vaste, vertrouwde plek? Geen gebrek aan tweede verblijven te koop aan zee! Van studio’s om gezellig met z’n twee te vertoeven tot luxueuze penthouses met 3 of 4 slaapkamers: alles kan! En hoewel de woonbonus voor tweede verblijven inmiddels diep in het zand begraven werd, kan je met een klassieke lening alsnog van een extra belastingvoordeel genieten. Wist je trouwens dat je voor heel wat projecten te koop aan zee gebruik kan maken van de erfpacht om gunstig vastgoed te verwerven? Je wordt 100% notarieel eigenaar en kan tot 30% besparen op je aankoop. Maar het grootste voordeel van de erfpacht is ongetwijfeld de garantie op een kwalitatieve uitbating van je investering.

Waarom kiezen voor exploitatievastgoed?

Uiteraard staan er niet enkel studio’s, appartementen en penthouses voor eigen gebruik te koop aan zee. Wie investeert, wil zijn geld zien renderen. Vakantieverhuur is slechts een van de vele opties hiervoor. Overwoog je al om te investeren in hotelkamers? Je geniet van je opbrengst terwijl de professionele uitbater zorgt voor de bezetting en het onderhoud. En voor je eigen verblijf in je hotelkamer geniet je uiteraard een fikse korting. Is rendement voor jou belangrijker dan een leuk vakantieadres? Bekijk dan zeker ook de business suites te koop aan zee. Investeren in business suites is kiezen voor een slimme en betrouwbare investering! Niet alleen omdat deze markt gestaag groeit, maar ook omdat zakelijke expats zich al bewezen hebben als bijzonder betrouwbare huurders. En de toenemende havenactiviteiten aan onze kust, vergroten de nood aan tijdelijke verblijfplekken voor expats! Net zoals de continu toenemende belangstelling voor de kust ook de nood aan extra parkeerplekken vergroot. Dus waarom niet investeren in parkings? Geen onderhoud, geen zorgen, een lagere instapprijs en toch een mooie opbrengst!

Te koop aan zee: welk project past bij jou?

Je merkt het: er zijn heel uiteenlopende investeringsopties te koop aan zee! Projecten op verschillende locaties, met verschillende doeleinden. Hoe maak je dan de juiste keuze? Ga in zee met een betrouwbare partner! Vertrouw op de kennis en expertise van Alysee. Aarzel niet en maak meteen een afspraak voor je persoonlijk adviesgesprek of projectbezoek.