€ 179.000 – € 257.700

Holiday Suites Business Flats

Zeebrugge

219

Business- en vakantiesuites

1

Slaapkamers

24

Oplevering

Zorgeloos investeren in business- en vakantiesuites

In een mooie maritieme omgeving bevinden zich de business suites van Holiday Suites Zeebrugge. Vlakbij de wereldhaven, het breedste strand van België, de historische stad Brugge en de populaire badsteden Knokke-Heist en Blankenberge.

Holiday Suites Zeebrugge maakt, samen met het aangrenzende hotel ibis Styles Zeebrugge, deel uit van Harbour Gardens Resort. Het volledige project omvat een hotel met 104 kamers, 219 business- en vakantiesuites, een boven- en ondergrondse parking, een ruime ontbijtzaal, 7 vergaderzalen met hedendaagse technologieën en als kers op de taart een wellness met verwarmd binnen- en buitenzwembad, fitnessruimte en saunagedeelte met hammam.

Holiday Suites Zeebrugge
Toplocatie in de grootste
autohaven ter wereld
Project met bewezen
bezetting en opbrengsten
100% zorgeloze investering
dankzij professionele uitbater

Business suites in de wereldhaven van Zeebrugge

De business suites liggen centraal in Zeebrugge, vlakbij het strand en middenin een van de grootste havens van Europa. De honderden bedrijven die hier zijn gelegen genereren een grote bezoekersstroom, vooral van zakelijke expats, wat zorgt voor een enorm aantal potentiële huurders van de business suites. De haven blijft ook steeds verder uitbreiden, waardoor nog meer bedrijven er zich vestigen en er een steeds grotere stroom aan expats wordt aangetrokken. Dit heeft dan ook enkel een positief effect op de verhuur van onze business suites.

Ontdek meer
Holiday Suites Zeebrugge
ibis styles Zeebrugge

Als eigenaar hoef je je geen zorgen te maken over het beheer en de verhuur van jouw business flat. Wist je trouwens dat je ook regelmatig zelf gebruik kan maken van jouw suite?

Robbe V.Projectverantwoordelijke
Visartsluis Zeebrugge

Buurt in opwaardering, nieuwe Visartsluis

De Vlaamse overheid geeft de haven van Zeebrugge een duwtje in de rug en maakt haar klaar voor de toekomst. Concreet worden volgende zaken gerealiseerd:

  • De vervanging van de huidige Visartsluis door een grotere, nieuwe sluis. Hierdoor wordt de achterhaven ook toegankelijk via een tweede weg en is niet al het maritieme verkeer aangewezen op de Pierre Vandammesluis.
  • De aanleg van een nieuwe nationale weg, die voor een betere mobiliteit en vlotter verkeer moet zorgen in en rond Zeebrugge.
  • De verbetering en vernieuwing van infrastructuur in en rond de Visartsluis, om zo de leefbaarheid te optimaliseren. Bedoeling is om een aangename leef-, woon- en werkomgeving te creëren.

Laat ons jou verder helpen!

Verschillende mogelijkheden

Studio

 € 159.000 – € 193.300

1-slaapkamersuite

 € 179.000 – € 231.100

2-slaapkamersuite

 € 245.000 – € 257.700
Mock up Holiday Suites Zeebrugge

Interesse in dit project?

Laat jouw gegevens na en download de gratis brochure!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Ik wil graag:
Privacybeleid*
Hidden
Website
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.