Holiday Suites Blankenberge
UITVERKOCHT

Holiday Suites

Blankenberge

71

Vakantieverblijven

1

Slaapkamers

21

Renovatiejaar

Vastgoed met zeezicht

Pal op de zeedijk van Blankenberge vind je het nieuwste renovatieproject van Holiday Suites terug. De prijs van vastgoed met zeezicht zien we elk jaar stijgen, maar dankzij dit renovatieproject is het vandaag mogelijk om een penthouse met zeezicht te kopen aan de prijs van 10 jaar geleden.
Je hoeft je na jouw aankoop dus geen zorgen meer te maken over de inrichting en je kan onmiddellijk beginnen genieten.
Holiday Suites Blankenberge 2
Icoon ondergaande zon
Frontaal
zeezicht
Icoon zonnebril
Vakantie en opbrengsten
Bewezen rendement
Holiday Suites Blankenberge 3

Professionele uitbating

Droom je al langer van een vakantieverblijf op de Zeedijk? Wil je wakker worden met een adembenemend zicht en dit vanuit jouw eigen penthouse? Dankzij Holiday Suites Blankenberge is het mogelijk om te investeren in vastgoed met de ideale combinatie: eigen gebruik én extra opbrengst. Dankzij de professionele uitbating hoef je niet te zoeken naar huurders wanneer je zelf niet in jouw vakantieverblijf kan zijn.
Het project biedt de ideale blend tussen zorgeloos genieten van zon, zee, strand en het jaarlijkse bewezen rendement.
Holiday Suites Blankenberge 4
Holiday Suites Blankenberge 5

Onze investeerders kunnen rekenen op een exploitant met een jarenlange ervaring die steeds een vinger aan de pols houdt bij het cliënteel om zo de verhuring te kunnen optimaliseren. Dankzij het eigenaarsplatform dat gekoppeld is aan het reservatiesysteem is het bovendien mogelijk om jouw investering op de voet op te volgen.

Leen V.E.Owner Relations
Holiday Suites Blankenberge 6

Holiday Suites Blankenberge, een renovatieproject

Holiday Suites Blankenberge is een uniek renovatieproject. De volledig vernieuwde vakantiesuites hebben een grote upgrade gekregen naar hedendaagse normen. Je kan dus zelf genieten van een volledig vernieuwde suite en ook de uitbating krijgt hierdoor een boost, want het spreekt voor zich dat een nieuw vakantieverblijf veel sneller en tegen een hogere prijs kan verhuurd worden.

Op zoek naar soortgelijke vakantieverblijven?

Ontdek Holiday Suites Wenduine