UITVERKOCHT

Le Cygne

Blankenberge

12

Appartementen

1

Slaapkamers

100

Verkocht

De omgeving van jouw appartement

De appartementen van Le Cygne liggen vlakbij het station en de mooie jachthaven, waar je gezellig kan tafelen. De winkels, zeedijk of het strand liggen op wandelafstand. Maar je kan evengoed vlakbij de kusttram nemen richting Knokke of De Panne of met de trein een bezoekje brengen aan Brugge. Kortom: het is de perfecte locatie voor een appartement aan de Kust, met talloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Centrum
Blankenberge
Ruime
leefappartementen
Zuidgerichte terrassen

Slim investeren in vastgoed

Elke woning geniet van een ruim zonneterras, royale slaapkamers en is instapklaar. Bovendien heeft elk appartement een ruime berging voor extra stockage. Hier kan de kieskeurigste kustliefhebber zijn eigen appartement reserveren om permanent of heel geregeld te verblijven. Investeren in vastgoed was nog nooit zo aantrekkelijk.

Le Cygne - Blankenberge

Appartement aankopen met erfpacht

Bij Le Cygne krijg je de kans om te kiezen voor een erfpachtovereenkomst op de grond. Hierdoor hoef je het dure grondaandeel niet aan te kopen. Zo kan je nog extra besparen bij de aankoop van het appartement van jouw dromen, kan je genieten van een jaarlijks fiscaal voordeel en betaal je minder registratierechten.

Te laat om te investeren in dit project? Bekijk het volledige aanbod

Bekijk het volledige aanbod

Vergelijkbare projecten

Miramar Blankenberge 

BEKIJK PROJECT

Bcity Blankenberge

BEKIJK PROJECT

Sea Garden Village Blankeberge

BEKIJK PROJECT