UITVERKOCHT

Mercure

Blankenberge

64

Hotelkamers

1

Slaapkamer

16

Open sinds

Unieke investering in hotelkamers bij Mercure Blankenberge

Mercure Blankenberge vormt de tweede fase in de grote opwaardering van de stationsbuurt in Blankenberge. Een enorm vernieuwd complex waar onder andere ook het station, moderne appartementen en parkeerplaatsen toe behoren. Dat maakt dat het Mercure Blankenberge hotel aan de toegangspoort van de stad ligt. Daarnaast vindt het hotel ook een groot publiek bij het zomerse kusttoerisme, de miljoenen jaarlijkse passanten en de expats van de nabije haven van Zeebrugge.

Mercure Blankenberge Alysee 1
Verschillende inkomstenstromen
Bewezen opbrengsten
Vlot bereikbaar met auto, trein en tram
Mercure Blankenberge Alysee 2

Investeren in vastgoed zonder zorgen

Het stationsproject, het concept van Mercure Blankenberge en de ligging van het hotel vormen samen een uitzonderlijke combinatie van luxe en gemak. De professionele uitbating bespaart je alle moeite en de notariële akte geeft jouw investering extra zekerheid. Geniet als eigenaar bovendien van eigenaarsvoordelen: je kan steeds rekenen op een extra verblijfskorting en gratis ontbijt.

Mercure Blankenberge Alysee 3
Mercure Blankenberge Alysee 4

Gerenommeerd architect Marc Corbiau heeft met zijn vernieuwend ontwerp een exclusief én betaalbaar vastgoedproject mogelijk gemaakt, waarbij je zelf een verfrissende duik kunt nemen in het luxe zwembad op het dak.

124

Projecten

57

Jaar ervaring

Mercure Blankenberge is een interessant project op een unieke locatie. Het rooftop zwembad is een leuk extra als we zelf eens gaan!

Mede-eigenaarMercure Blankenberge
Mercure Blankenberge Alysee 5

Zelf gebruik maken van jouw hotelkamer in Mercure Blankenberge

Wanneer je eigenaar wordt van een hotelkamer, krijg je ook de mogelijkheid om zelf gebruik te maken van jouw specifieke kamer. En dit voor 45 nachten per jaar. Zo kan je dus zelf genieten van een weekendje of weekje aan de kust, zonder de hoge kosten en lasten van een tweede verblijf. Leuk extraatje: als je er niet bent, wordt jouw hotelkamer verhuurd en brengt ze een passief inkomen met zich mee.

Wil je ook nog investeren in hotelkamers?
Ontdek vergelijkbare projecten

Ontdek ibis styles Bredene