€ 242.000 – € 349.500

Holiday Suites

Wenduine

47

Vakantieverblijven

1

Slaapkamers

26

Oplevering

Je eigen vakantiesuite in Wenduine

Meermaals per jaar naar je eigen vakantieverblijf in Wenduine trekken? Maar wat doe je de rest van het jaar met dat tweede verblijf aan zee? Hoe combineer je een eigen verblijf met extra opbrengst, maar zonder de zorgen die particuliere verhuur met zich meebrengt?

Het antwoord op al deze vragen: Holiday Suites Wenduine! Investeren in een vakantieverblijf in Wenduine, is kiezen voor zon, zee, strand én genieten van extra opbrengsten dankzij de zorgeloze verhuurdienst die alles voor jou doet, van verhuur tot beheer.

Alysee Holiday Suites Wenduine 1
Vlakbij centrum Wenduine
Zorgeloos verhuurd
Icoon parkeergarage
Parking onder
het gebouw
Holiday Suites Wenduine 5

De gezellige kustgemeente,Wenduine

Wenduine staat bekend als de familiale badstad bij uitstek. Een goede reden om te kiezen voor vastgoed in Wenduine. De prinses der badsteden, een deelgemeente van De Haan, ligt vlakbij toeristische hotspot Blankenberge en op minder dan 20 minuten rijden van badstad Oostende. Ideaal dus voor wie de rust van een kleinschalige badstad graag combineert met de nabijheid van drukkere stadscentra. Holiday Suites Wenduine profiteert trouwens van een uiterst gunstige ligging op de belangrijkste invalsweg (de Ringlaan – N34), op wandelafstand van het centrum en de zeedijk met een leuke wandelpromenade en ruimte voor terrasjes.

Holiday Suites Wenduine 6
Holiday Suites Wenduine

Alle eigenaars van Holiday Suites worden nauwgezet opgevolgd na de aankoop van hun Holiday Suite. Zo krijgen ze een eigenaars log-in waarbij ze de verhuur op de voet kunnen volgen, elk kwartaal een nieuwsbrief met daarin de laatste updates en verhuuropbrengsten en is er jaarlijks een vergadering van de mede-eigenaars.

Leen Van EygenOwner Relations Holiday Suites
Holiday Suites Wenduine 10

Professionele partner: Holiday Suites

Samenwerken met een professionele verhuurpartner brengt heel wat voordelen met zich mee. Je hoeft je niet bezig te houden met het beheer, onderhoud en verhuur van jouw vakantieappartement. Holiday Suites kan rekenen op meer dan 10 jaar ervaring in de verhuur aan de Belgische Kust en neemt alle zorgen uit jouw handen.

Laat ons jou verder helpen!

Verschillende types appartementen

1-slaapkamersuite

€ 242.000 – € 322.500

2-slaapkamersuite

€ 264.000 – € 349.500
Alysee_Projecten_HSWenduineMockup

Interesse in dit project?

Laat jouw gegevens na en download de gratis brochure!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Ik wil graag:
Privacybeleid*
Hidden
Website
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.