Ibis Styles Bredene
€ 199.000 – € 219.500

ibis Styles

Bredene

81

Hotelkamers

1

Slaapkamer

23

Oplevering

Investeer in het nieuwe ibis Styles Bredene

Wens je binnenkort te investeren in een hotelkamer in Bredene? Dan ben je bij ibis Styles Bredene aan het juiste adres. Het nieuwe hotel wordt gebouwd op de voormalige site van het succesvolle Europa hotel. Bouwgroep Versluys zal er 81 appartementen en een splinternieuw hotel met 80 kamers bouwen. Groep Versluys vertrouwt Alysee het beheer en de verkoop van ibis Styles Bredene toe.

Geen zorgen over verhuur
Inflatiebestendig investeren
Eigen gebruik mogelijk
Ibis Styles Bredene

Jouw eigen hotelkamer in Bredene

Net als voor alle andere hotels kiezen wij ervoor om het ibis Styles Bredene hotel aan te bieden aan particuliere investeerders: enerzijds zijn dit investeerders die het niet accepteren dat ze verlies maken op hun spaargeld of beleggen in bancaire producten te risicovol vinden. Anderzijds zijn er veel investeerders die een waardig alternatief zoeken voor klassiek vastgoed omdat ze meer zekerheid en een zorgeloze investering willen.

Je hoeft niet zelf in te staan voor de verhuur van je vastgoed én je krijgt niet te maken met de problemen van bij klassiek verhuur zoals schadegevallen, wanbetalers of leegstand.

Ontdek meer

De strategische ligging ten opzichte van het strand en de haven van Oostende zorgt ervoor dat er zowel toeristisch als business cliënteel naar dit hotel zal komen"

Nelson C.Projectverantwoordelijke

Het hotel werd vormgegeven door het architectenbureau Binst Architects. Een gerenommeerd bureau getypeerd voor hun abstract expressionisme.

Binst Architects befaamd voor hun constante focus op kwaliteitsarchitectuur en professionalisme wat uitgedragen wordt door kenners van het vak. Zo kon het bureau al een waslijst aan awards en nominaties in de wacht slepen.

64

Ontworpen projecten

50

Jaar ervaring & expertise

29

Nominaties & awards
Ibis Styles bredene

Alternatief voor een tweede verblijf

Investeren in een hotelkamer wordt steeds populairder op de Belgische vastgoedmarkt. Zo is het dankzij z’n zorgeloze karakter een perfect alternatief voor een investering in een klassiek appartement of tweede verblijf.

Als eigenaar krijg je bovendien de kans om tot 45 nachten per jaar te reserveren in jouw eigen hotelkamer, terwijl ze voor de rest van het jaar extra huurinkomsten oplevert.

Laat ons jou verder helpen!

ibis styles Bredene - mockup

Interesse in dit project?

Laat jouw gegevens na en download de gratis brochure!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Ik wil graag:
Privacybeleid*
Hidden
Website
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.