Skip to main content

Welkom bij Alysee!

Al sinds 1976 bouwt Alysee vastgoedprojecten op verschillende toplocaties aan de Belgische Kust. De locatie blijft dan ook de belangrijkste factor bij de aankoop van vastgoed.

Ons doel? Tevreden klanten die genieten van hun investering of tweede verblijf aan de Belgische Kust. Om een kwalitatieve langetermijnrelatie met onze klanten op te bouwen, bieden wij een persoonlijke service vanaf dag 1 tot en met de professionele uitbating van het vastgoed.

Alysee, Belgian Coast Hotels, Holiday Suites

19

Projecten in ontwikkeling

47

Jaar ervaring

52

Enthousiaste werknemers

117

Opgeleverde projecten
Alysee Holiday Suites Wenduine 1

Missie

Onze missie luidt “Vastgoeddromen helpen waarmaken voor meerwaardezoekers die streven naar extra plezier en zekerheid in het leven.” Hiermee willen we zowel de doelgroep van de tweede verblijvers aanspreken, op zoek naar fijne herinneringen en plezier maken met hun naasten. Alsook zij die vastgoed zien als een verstandige investering op zoek naar zekerheid en een gevoel van persoonlijke voldoening.

De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo'n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement

Patrick MullebrouckMede-eigenaar Mercure Oostende

We hebben ons appartement gekocht via erfpacht, de voornaamste reden was dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij klassieke aankoop.

Kris VerhelstEigenaar appartement Crystal Residence

Ik heb geïnvesteerd in vastgoed omdat de banken tegenwoordig niet genoeg opbrengen en ik ook te weinig kennis en vertrouwen in aandelen heb.

Guy GijselinckMede-eigenaar Mercure Oostende

We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.

Curd en partnerEigenaars appartement Crystal Residence
Alysee Crystal11

Visie

Onze visie vertaalt wat we concreet doen om onze doelen te helpen waarmaken voor onze klanten: “Het realiseren en van A tot Z begeleiden van doordachte opportuniteiten die onze klanten meerwaarde bieden op lange termijn.” Hiermee bevestigen we onze belofte om een relatie uit te bouwen met klanten, zodat niet enkel het eindresultaat hen tevreden stelt, maar ook de weg die we er samen naar afleggen.

Ontstaan van Alysee

Alysee is opgericht door een team van professionals met jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Het bedrijf is ontstaan vanuit de overtuiging dat er behoefte is aan een ontwikkelaar die niet alleen hoogwaardige vastgoedprojecten levert, maar ook oog heeft voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ons team heeft gewerkt aan diverse projecten in België en heeft een brede kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van projectontwikkeling, bouwmanagement, architectuur, uitbating en beheer van vastgoed.

1976

Oprichting eerste vastgoedkantoren

1978

Start eerste nieuwbouwproject in Oostende

1981

Uitbreiding nieuwbouwprojecten in Blankenberge

Mid '90

Uitsluitend nieuwbouwprojecten

2000

Start eerste nieuwbouwproject in Zeebrugge

2011

Oprichting Holiday Suites voor verhuur

2012

Opening eerste hotel in Zeebrugge

2021

Opstart BCH voor uitbating van de hotels

2023

Opening nieuwste hotel: ibis styles Bredene

Ontmoet de zaakvoerder

Terwijl we de vastgoedprojecten bouwen en verkopen aan investeerders, kiezen we er bewust voor om zelf in te staan voor de uitbating van onze projecten. We laten de slaagkansen van een vastgoedinvestering niet afhangen van een externe partij, maar zijn sterk, verantwoordelijk en ervaren genoeg om dit zelf in handen te nemen.

Na grondig marktonderzoek in onder andere de VS, Frankrijk en Spanje lagen we aan de basis van ‘investeren in exploitatievastgoed’ in België.

Joachim DebucquoyZaakvoerder
Zaakvoerder Alysee Projectontwikkeling - Joachim Debucquoy

Samenwerkende partners

PB&A

PB&A is een ervaren consultancybureau, gespecialiseerd in projectbegeleiding en -advies, met focus op duurzaam en maatschappelijk verantwoord realiseren van bouwprojecten.

Holiday Suites

Holiday Suites is een toonaangevende exploitant van vakantie – en businessverblijven in België, met accommodaties van hoge kwaliteit voor elk budget en op populaire locaties aan de Kust en in het binnenland.

BCH

Belgian Coast Hotels is een overkoepelende orgaan van 10 hotels aan de Belgische Kust, die zowel leisure- als B2B-klanten bedienen met uitstekende accommodaties en vergaderfaciliteiten.

Versterk het Alysee team

Ons team vervoegen?

Bekijk snel de openstaande vacatures!

Bekijk vacatures