€ 204.000 – € 347.500

Miramar

Blankenberge

14

Appartementen

1

Slaapkamer

81

Verkocht

vlakbij de Zeedijk van Blankenberge

Instapklaar, lateraal zeezicht en een uitstekende locatie zijn kernwoorden die perfect passen bij de appartementen van Miramar II. De 1-slaapkamerappartementen zijn gelegen op 25 meter van de Zeedijk van Blankenberge. Hierdoor zijn deze appartementen uitstekend geschikt als verhuurappartement voor investeerders die op zoek zijn naar extra huuropbrengsten, of tweedeverblijvers die liever zelf gebruik willen maken van hun appartement. Vanuit jouw tweede verblijf in Blankenberge ligt de zeedijk, bijna letterlijk, aan je voeten en kan je genieten van alle troeven van deze wondermooie badstad. 

Miramar Blankenberge Alysee
Ideale
verhuurappartementen
Op 25m van
de zeedijk
Instapklaar en
direct rendement
Miramar Blankenberge Alysee

Kwalitatieve verhuurappartementen in Blankenberge

De combinatie van de uitstekende ligging, het laterale zeezicht en de kwalitatieve afwerking zorgt ervoor dat deze residentie voor velen een ideaal verhuurappartement is aan de Kust. Volgens onze verhuurpartner is er een zeer grote vraag naar stijlvol ingerichte vakantieappartementen vlakbij de zeedijk. Getuige hiervan zijn de bezettingscijfers van Blankenberge die te raadplegen zijn op Airdna.com, het statistiekbureau van Airbnb.com. Over een heel jaar (cijfers 2021) is er een gemiddelde bezettingsgraad van 76,75% voor verhuur van 1-slaapkamer appartementen in Blankenberge met een gemiddelde prijs per nacht van € 103,7. (Bron: Airdna)

Ontdek meer
Miramar Blankenberge Alysee
Miramar Blankenberge Alysee

Professionele verhuurpartner

Om de verhuuropbrengsten te maximaliseren is een professionele verhuurpartner aanwezig op alle bekende boekingskanalen, waar ze ook steeds premium partner zijn. Hierdoor krijgt je appartement extra visibiliteit op deze websites. Samen met een doorgedreven yield managementstrategie zorgt dit ervoor dat ze steeds de beste prijs kunnen vragen voor een overnachting.

12

Hogere bezettingsgraad

21

Meer reserveringen

40

Stijging van de boekingsinkomsten

Onze klanten krijgen een compleet zorgeloze ervaring. Dit wil zeggen een service, waarbij wij alles van A tot Z voor hen regelen. Dit heeft uiteraard niet enkel betrekking op de verhuur, maar ook op alles omtrent het gebouw zelf.

Nelson C.Projectverantwoordelijke Miramar
Miramar Blankenberge Alysee

Instapklare appartementen met direct rendement

Alysee werkt voor kortetermijnverhuur samen met een professionele verhuurpartner. Zij nemen het volledige proces van verhuur en beheer uit jouw handen, waardoor het een 100% zorgeloze investering wordt. Zowel de communicatie met de klant, de verhuur, de sleuteloverdracht, de opkuis als de eventuele reparaties worden door de partner voorzien.

Laat ons jou verder helpen!

Verschillende types appartementen

1-slaapkamerappartement

Gelijkvloers | € 204.000

1-slaapkamerappartement

Verdieping | € 306.000 – 347.500
Alysee_Projecten_MiramarMockup

Interesse in dit project?

Laat jouw gegevens na en download de gratis brochure of vraag jouw bezoek aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Ik wil graag:
Privacybeleid*
Hidden
Website
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijkbare projecten

Sea Garden Village Blankenberge

BEKIJK PROJECT

Le Cygne Blankenberge

BEKIJK PROJECT

De Tijd Oostende

BEKIJK PROJECT