Vanaf € 134.500

Parkings

Bredene

22

Ondergrondse parkeerplaatsen

2

Plaatsen per pakket

80%

Uitverkocht

Parkings bij drukbezette kusthotels

Net als in elk succesvol hotel zijn er ook in het nieuwe ibis Styles Bredene een gelimiteerd aantal mogelijkheden om als particulier te investeren in parkings. Je kan hierbij genieten van de voordelen van een klassieke investering in parkings, maar je krijgt eveneens enkele extra’s: dankzij de ligging van de parkings bij het hotel ben je verzekerd van een bezetting door de hotelgasten. Verder deel je met de parkings ook mee in het resultaat van het volledige hotel. Je krijgt dus niet enkel de opbrengst uit de verhuur van jouw parkings, maar ook een deel van de kamerverhuur, de bar, het restaurant, …

Parkings Bredene
Uitstekende locatie
Lagere
instapprijs
Icoon parkeergarage
Populaire investering

De voordelen van investeren in parkings

Geen onderhoud
De eenvoud van enkele parkeerplaatsen, een hefboom en een ticketautomaat: het vergt bijna geen onderhoud. Het basisonderhoud wordt aangepakt door externe firma's en kan betaald worden door het reservefonds. Je hoeft dus helemaal zelf niet in te staan voor het onderhoud.
Geen leegstand
Bij het verhuren van klassiek vastgoed kom je vroeg of laat in aanraking met tijden van leegstand. Wapen jezelf hiertegen en investeer in parkings! Het grote voordeel hier: jouw parkeerplaats(en) bevinden zich bij een hotel waardoor je al een mooie gegarandeerde bezetting hebt door de hotelgasten.
Geen schadegevallen
Bij klassiek vastgoed moet je steeds rekening houden met mogelijke schade na verhuur, dit met heel wat rompslomp tot gevolg. Bij een parking kan je dit eigenlijk zo goed als vermijden.
Geen wanbetalers
Hier kan er helemaal geen sprake zijn van wanbetaling. De chauffeur kan namelijk de parking niet uit zonder een gevalideerde kaart. Een heel eenvoudig systeem dat zorgt voor extra zekerheid.

Een investering in parkings met professionele uitbating is al sinds jaar en dag een populaire, druk bevraagde investering. Vooral het zorgeloze karakter en lage onderhoudskosten spelen hier een grote rol.

Nelson C.Projectverantwoordelijke
ibis styles Bredene - parkings

Uitstekende locatie: Toeristen en bedrijven

Investeren in parkings is een fenomeen dat steeds populairder wordt op de Belgische vastgoedmarkt. Zo is het dankzij z’n zorgeloze karakter een perfect alternatief voor een investering in klassiek vastgoed. Je hoeft niet zelf in te staan voor de verhuur én je krijgt niet te maken met de problemen bij klassiek verhuur zoals schadegevallen, wanbetalers of leegstand. Op deze manier wordt een investering in parkings gezien als een zorgeloze investering.

Doordat een wagen 95% van de tijd stil staat, moet deze een gepaste parkeerplaats vinden. Aan de Kust is er een groot tekort aan parkings. Investeer daarom mee in parkings op een strategische locatie, dan wordt deze ongetwijfeld verhuurd. Een extra positief punt: dankzij de eenvoudigheid van een parking zijn er amper onderhoudskosten, zeker wanneer deze mee worden opgenomen door het hotel.

Laat ons jou verder helpen!

Alysee_Projecten_ParkingsBredeneMockup

Interesse in dit project?

Laat jouw gegevens na en download de gratis brochure!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Ik wil graag:
Privacybeleid*
Hidden
Website
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijkbare projecten

Parkings ibis Styles Zeebrugge

BEKIJK PROJECT

Hotel ibis Styles Bredene

BEKIJK PROJECT