Ibis Styles Zeebrugge - parking
UITVERKOCHT

Parkings

Zeebrugge

94

Ondergrondse parkeerplaatsen

2

Plaatsen per pakket

24

Oplevering

Parkings bij drukbezette kusthotels

De parking bij ibis Styles Zeebrugge is onlosmakelijk aan het hotel verbonden. Dit betekent dat je kunt genieten van een vaste bezetting van de parkings, aangezien deze constant verhuurd worden aan de hotelgasten. Maak je dus geen zorgen over het zoeken van huurders of afnemers, want wij zorgen voor een stabiele bezettingsgraad.

De parking is vlot bereikbaar en heeft, samen met het hotel, een topligging vlakbij de wereldhaven van Zeebrugge. Ook interessant dus voor mensen die in de buurt moeten zijn aangezien de parking niet exclusief voor hotelgasten is, maar ook buitenstaanders kunnen er hun wagen veilig parkeren.

ibis styles Zeebrugge Parking
Unieke Locatie
Lage instapprijs
Icoon parkeergarage
Parking onder
het gebouw

De voordelen van investeren in parkings

Geen onderhoud
De eenvoud van enkele parkeerplaatsen, een hefboom en een ticketautomaat: het vergt bijna geen onderhoud. Het basisonderhoud wordt aangepakt door externe firma's en kan betaald worden door het reservefonds. Je hoeft dus helemaal zelf niet in te staan voor het onderhoud.
Geen leegstand
Bij het verhuren van klassiek vastgoed kom je vroeg of laat in aanraking met tijden van leegstand. Wapen jezelf hiertegen en investeer in parkings! Het grote voordeel hier: jouw parkeerplaats(en) bevinden zich bij een hotel waardoor je al een mooie gegarandeerde bezetting hebt door de hotelgasten.
Geen schadegevallen
Bij klassiek vastgoed moet je steeds rekening houden met mogelijke schade na verhuur, dit met heel wat rompslomp tot gevolg. Bij een parking kan je dit eigenlijk zo goed als vermijden.
Geen wanbetalers
Hier kan er helemaal geen sprake zijn van wanbetaling. De chauffeur kan namelijk de parking niet uit zonder een gevalideerde kaart. Een heel eenvoudig systeem dat zorgt voor extra zekerheid.

Wij investeerden in het verleden al bij Alysee in een hotel in Oostende. Na contact met één van hun vastgoedadviseurs kozen we ook voor een extra, toekomstgerichte investering in Zeebrugge.

Dhr. DurandEigenaar Parkings ibis styles Zeebrugge

AAA-locatie, middenin de bedrijvigheid

In een mooie maritieme omgeving bevinden zich de parkings in Zeebrugge, vlak bij de wereldhaven, het breedste strand van België, de historische stad Brugge en de populaire badsteden Knokke en Blankenberge. De parkings bij ibis Styles Zeebrugge maken, samen met het aangrenzende Holiday Suites Zeebrugge, deel uit van het Harbour Gardens Resort.

De parkings worden in het laagseizoen vooral verhuurd aan expats die voor een langere tijd bij ibis Styles of Holiday Suites Zeebrugge verblijven. In het hoogseizoen stellen we vast dat deze vooral verhuurd worden aan toeristen die op zoek zijn naar een veilige oplossing om hun wagen te parkeren tijdens hun verblijf in één van de twee accommodaties.

Laat ons jou verder helpen!

Crystal Residence gratis infobrochure

Interesse in dit project?

Laat jouw gegevens na en download de gratis brochure!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Ik wil graag:
Privacybeleid*
Hidden
Website
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijkbare projecten

Parkings ibis Styles Bredene

BEKIJK PROJECT

Holiday Suites Zeebrugge

BEKIJK PROJECT