Alysee heeft heel wat verschillende vastgoed producten in hun portfolio. Velen ervan bespraken we reeds in detail. Zo kunt u ervoor kiezen om een appartement aan te kopen als investering of als tweede verblijf of misschien wel als vaste woonst. Als we ons specifiek richten op investeringsvastgoed, dan spreken we vaak over parkings of hotelvastgoed. Zoekt u eerder iets dat u het beste van beide werelden oplevert? Dan zijn Holiday Suites met verhuurservice waarschijnlijk iets voor u.

Holiday Suites

Holiday suites: Het concept

Vooraleer we de details bespreken die deze suites tot een top investering maken, dient u vanzelfsprekend eerst op de hoogte te zijn van de werking van het concept.
Holiday Suites zijn suites gelegen op een toplocatie. De verhuur van deze units wordt in dit geval verzorgd door het Holiday Suites team zelf. Zij hebben contacten met verschillende partners zoals bijvoorbeeld booking.com. Op deze manier kunnen ze er voor zorgen dat het bezettingsratio van uw suite een stuk hoger ligt dan wanneer u dit zelf zou doen. Daarnaast streven ze er ook steeds naar om uw suite aan de zo hoogst mogelijke prijs te verhuren zodat u kunt genieten van een zo hoog mogelijke investering.
Wilt u soms ook zelf eens genieten van uw suite? Dit kan. Holiday Suites biedt namelijk verschillende formules aan die u toestaan om meerdere weken per jaar tot rust te komen in uw suite. Het wordt dan door veel eigenaars ook beschreven als de ideale mix tussen beleggen en genieten!

TOPLOCATIE

Om een maximaal bezettingspotentieel aan te bieden kiest men altijd voor een zeer strategische of zeer sexy locatie bij het uitdenken van het volgende project. Zo heeft u momenteel de kans om via Alysee te investeren in Holiday Suites die zich op een strategische ligging bevinden vlak aan de wereldhaven van Zeebrugge. Hier wordt een hoog bezettingspotentieel waar gemaakt door de vele expats. Een groot voordeel, waardoor u hier steeds een constante bezetting heeft.
Toch eerder op zoek naar een sexy belegging? Neem eens een kijkje bij de Holiday Suites op de Zeedijk van Blankenberge.
In een populaire badstad als Blankenberge heeft u vanzelfsprekend ook een hoog bezettingspotentieel. De opwaardering van Blankenberge de laatste jaren zorgt er voor dat er steeds meer toeristen deze badstad ontdekken. Denk maar aan het vernieuwde stationsproject en evenementenplein.