Skip to main content
BredeneHotelvastgoed

Een stijlvolle aanwinst voor de Belgische Kust: het nieuwe ibis Styles hotel in Bredene

De Belgische kust staat bekend om zijn prachtige landschappen, charmante steden en een ontspannen sfeer. Maar nu is er nog een reden om deze prachtige regio te bezoeken – de opening van het nieuwe Ibis Styles hotel in Bredene. Dit onlangs geopende hotel is niet alleen een aanwinst voor toeristen en zakelijke reizigers, maar ook voor investeerders die geïnteresseerd zijn in zprgeloos hotelvastgoed. Laten we eens kijken naar de voordelen en waarom deze locatie zo uniek is.

Ibis Styles Bredene: Comfort en stijl in een surfjasje

Het Ibis Styles hotel staat bekend om zijn comfortabele kamers en unieke stijl. Dit gloednieuwe hotel in Bredene is geen uitzondering. Met moderne inrichting en doordachte details, biedt het de perfecte combinatie van comfort en stijl voor zowel toeristen als zakenreizigers. Gasten kunnen genieten van ruime kamers, gratis Wi-Fi, en een uitgebreid ontbijt, allemaal met een eigen twist die past bij de sfeer van de Belgische kust.

Niet alleen is het Ibis Styles hotel een visuele traktatie voor de gasten, maar het is ook ontworpen door het bekende bureau Binst Architects. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een architectonisch meesterwerk dat perfect past bij de sfeer van de Belgische kust. 

Het thema van het hotel is “Surf’s Up,” wat nauw verbonden is met de populaire watersportcultuur van Bredene. Als eerbetoon aan de surf- en watersportliefhebbers die de kust bezoeken, is het interieur van het hotel verfraaid met surfgeïnspireerde elementen in de decoratie. Gasten zullen zich omringd voelen door de relaxte, strandachtige sfeer die deze kustplaats kenmerkt.

Kamer Ibis Styles Bredene
Ibis Styles Bredene

De voordelen van hotelvastgoed

Investeren in hotelvastgoed is de laatste jaren steeds populairder geworden. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het bezitten van een hotelkamer in een populaire toeristische bestemming zoals Bredene:

  1. Passieve inkomsten: Als eigenaar van een hotelkamer profiteert u van passieve inkomsten, aangezien je als eigenaar medeelt in 90% van de winst van het volledige hotel (overnachtingen, bar, parking, …)
  • Professioneel beheer: hotels zoals ibis Styles zorgen voor professioneel beheer, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over dagelijkse taken zoals de verhuur, de schoonmaak en de klantenservice.
  • BTW-recuperatie: bij een investering in hotelvastgoed krijgt u 87,5% van uw BTW terug. Dit zowel voor particulier investeerders, vennootschappen als niet BTW-plichtige vennootschappen. 
  • Geen problemen uit de klassieke verhuur: bij een investering in hotelvastgoed heeft u niet te maken met de problemen uit de klassieke verhuur zoals wanbetalers, leegstand of schade. Dit is gewoonweg niet mogelijk. 
  • Toerisme in de Belgische Kust: De Belgische kust blijft een populaire toeristische bestemming, wat betekent dat er een constante vraag is naar accommodatie.
  • Waardevermeerdering: hotelvastgoed kan in waarde stijgen naarmate de regio populairder wordt, waardoor het een aantrekkelijke langetermijninvestering is.

Een unieke locatie

Vlakbij het strand

Wat dit Ibis Styles hotel in Bredene echt bijzonder maakt, is de locatie. Bredene is een charmante kustplaats die bekendstaat om zijn ongerepte stranden, prachtige duinen en ontspannen sfeer. Dit nieuwe hotel is slechts een steenworp afstand van het strand (300m), wat betekent dat gasten kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op de zee en gemakkelijk toegang hebben tot het strand.

Bredene biedt ook tal van recreatieve activiteiten, zoals wandelen, fietsen en watersporten. Met de tram kunnen gasten gemakkelijk de nabijgelegen steden, zoals Oostende en De Haan, verkennen.

Surfclub Bredene
Ibis Styles Bredene

Staf Versluyscentrum

Een bijzonder voordeel van de locatie van dit nieuwe Ibis Styles hotel is het feit dat het recht tegenover het Staf Versluys Centrum ligt. Dit moderne evenementencentrum trekt zakelijke bijeenkomsten, conferenties en evenementen aan, waardoor het hotel een ideale accommodatiekeuze is voor zakelijke reizigers. De nabijheid van het Staf Versluys Centrum zal naar verwachting resulteren in een hogere bezettingsgraad en een groeiende vraag naar zakelijke overnachtingen.

Ibis Styles Bredene

Energy Port van Oostende

Bovendien ligt het hotel op slechts 8 minuten van de bruisende haven van Oostende, wat betekent dat zowel zakelijke als leisure gasten gemakkelijk toegang hebben tot dit belangrijke zakencentrum. De nabijheid van de haven zal ongetwijfeld bijdragen aan de groei van het zakelijke cliënteel van het hotel gedurende de week en zorgen voor een consistente hoge bezettingsgraad.

Haven Oostende
Haven Oostende
Haven Oostende

Kortom, het nieuwe Ibis Styles hotel in Bredene belichaamt niet alleen comfort en stijl, maar het is ook een eerbetoon aan de levendige cultuur en watersporten die deze kustplaats zo uniek maken. Met zijn strategische ligging tegenover het Staf Versluys Centrum en de nabijheid van de haven van Oostende, is dit hotel een aantrekkelijke bestemming voor zowel toeristen als zakelijke reizigers.

Ben je zelf nog op zoek naar een zorgeloze vastgoedinvestering op een unieke locatie aan de Belgische Kust? Twijfel niet langer en neem via deze link een kijkje naar dit nieuwe project! 

Leave a Reply