Skip to main content
NieuwbouwOostendeTweede verblijvenVakantieverblijven

Crystal Residence: ontdek het luxe-penthouse

In de onderstaande video kunt u genieten van een prachtige rondleiding door het penthouse in fase III van Crystal Residence.

Crystal Residence is een uniek nieuwbouwproject in Oostende, bestaande uit luxueuze appartementen met frontaal zeezicht. Deze appartementen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en luxe. Het project biedt tevens een privé-buitenzwembad en een ondergrondse parkeergarage, en wordt nu al beschouwd als een van de juweeltjes van Oostende.

Deze residentie is ideaal gelegen voor wie op zoek is naar een tweede verblijf op loopafstand van het strand, zonder de zorgen die een appartement aan de zeedijk met zich mee kan brengen.

Het prachtige gebouw is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau B2Ai, en het golvende silhouet van Crystal Residence past perfect bij de omgeving. In de appartementen van Crystal Residence is geen enkele moeite gespaard om van jouw woning een ware tweede thuis te maken, voorzien van alle luxe.

Penthouse Crystal Residence: ultieme luxe aan zee

Dit penthouse is het pronkstuk van het project en heeft een indrukwekkende oppervlakte van 173 vierkante meter, inclusief twee zeer ruime terrassen van 73 vierkante meter en 63 vierkante meter. Ideaal om te genieten van de prachtige zomerdagen met een hapje en een drankje. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, waaronder meubels van de gerenommeerde interieurwinkel RR.

Het penthouse beschikt over drie kamers, elk met een eigen en suite badkamer en toegang tot een van de twee terrassen. De woonkamer geniet van veel natuurlijk licht en heeft een prachtige open haard als middelpunt. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur en afgewerkt met een prachtig marmeren werkblad.

Bent u benieuwd naar dit penthouse of wilt u een rondleiding? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Onze vastgoedadviseurs staan klaar om u verder te helpen.

Leave a Reply