Nu voor de toekomst

Met het traditionele Lied van Blankenberge als leidraad nemen we in deze driedelige reeks een kijkje naar het hart van de bruisende badstad. Dit derde en laatste deel belicht vastgoed in Blankenberge. Ontdek wat de stad nu voor jou kan betekenen, en wat de toekomst belooft.

vastgoed in blankenberge

Vastgoed in Blankenberge

Of je er nu zelfVastgoed in Blankenberge tussenuit wilt trekken, verhuurt aan seizoenstoeristen of iemand zoekt om jaren te huren, investeren in vastgoed in Blankenberge is altijd een slimme belegging. De rijke geschiedenis van de stad wordt binnen en buiten tentoongesteld. Haar adembenemende natuur is zomer en winter de perfecte manier om tot rust te komen. Toeristen komen van ver om zich onder te dompelen in de cultuur en traditie van de prachtige badstad, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over torenhoge prijzen. Met de kinderen of met vrienden, voor een lange vakantie of een snel weekendje weg? In Blankenberge is er altijd iets te beleven.

ToekomstVastgoed in Blankenberge

Blankenberge heeft niet enkel nu erg veel te bieden, ook de toekomst is veelbelovend. Het grootschalige stadsvernieuwingsproject trekt Blankenberge helemaal de eenentwintigste eeuw in met de vernieuwing en modernisering van de stationsbuurt. Daar wordt niet enkel het station nieuw leven ingeblazen, ook zien de eigentijdse hotels Mercure en ibis Blankenberge er het levenslicht.

Op zoek naar een alternatieve investering? Dan kan je bij dit kersverse project terecht om te beleggen in een hotelkamer. Door zo’n investering aan te gaan, heb je helemaal geen zorgen en ben je zeker van rendement. Je krijgt namelijk niet gewoon de inkomsten van je eigen kamer, je deelt mee in de totale inkomsten van het volledige hotel. Geen huurders in jouw kamer? Geen probleem. Leer meer over investeren in hotelvastgoed, en maak de juiste keuze voor jouw centen.