2021 brengt voor Chateau Residenties een nieuw begin met zich mee: welkom bij Alysee

 

We maakten van het buitengewone voorbije jaar gebruik om ons te bezinnen over onze toekomst en na te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen bijstaan om van hun vastgoedinvestering een fantastische ervaring te maken. We bouwden verder op wat ons de voorbije decennia sterk maakte, en schreven een nieuw verhaal waarmee we nog dichter bij onze contacten willen staan.

Vanaf 1 februari gaan we door het leven onder onze nieuwe naam Alysee en brengen we al onze bestaande activiteiten onder bij dit nieuwe merk. We verzamelden onze expertise als projectontwikkelaar en begeleiden onze klanten van A tot Z in de exploitatie van hun investering. Op die manier kunnen zij voortaan beroep doen op één vaste partner om hun vastgoeddromen te helpen realiseren.

Naast een evolutie van onze nieuwe naam en de groei van ons team, zetten we de komende jaren sterk in op de communicatie naar onze klanten en maken we van een vastgoedinvestering een nog fijnere ervaring. Zo lanceren we binnenkort een gloednieuw klantenportaal, waarop alle belangrijke informatie en nieuws over jouw vastgoedinvestering gecentraliseerd wordt. Daarnaast verhuizen we met al onze collega’s naar een nieuwe kantooromgeving in Brugge, om onze dienstverlening en service  nog efficiënter te maken.

Alysee is meer dan ooit een garantie op vastgoedvreugde en maximale ontzorging van klanten – en dit in een volledig nieuw jasje. 

Welkom bij Alysee!