Om onze toekomstige klanten de ultieme beleving van een kustappartement te kunnen aanbieden, heeft Alysee een ruim aanbod aan ingerichte appartementen.

Voor de inrichting van de modelappartementen binnen de verschillende projecten, werkt Alysee samen met een aantal interieurstylisten, afhankelijk van project. Zo werd nieuwe modelappartement in Residentie De Tijd ingericht door de professionele verhuurpartner Xepa, het modelappartement in Sint-Paulus door Ntrieur en het 1-slaapkamer modelappartement in Crystal Residence door ID17.

Crystal Residence

De modelappartementen in de Crystal Residence worden steeds ingericht met een knipoog naar het zeegevoel aan de Belgische Kust. Dit omdat het project zich op 50 meter van het strand bevindt. Bovendien geniet je vanuit jouw appartement ook steeds van een prachtig frontaal zeezicht. We proberen er steeds voor te zorgen dat de inkleding van de appartementen steeds in lijn ligt met de directe omgeving.

living crystal                 woonkamer Crystal

Het appartement in de foto’s is een 1-slaapkamerappartement in fase IV. Hier geniet je van een ruime woonkamer met een aansluitend terras. Vanop jouw terras heb je een prachtig zeezicht.

terras crystal           slaapkamer Crystal

Benieuwd naar meer informatie over dit appartement of andere mogelijke investeringen in het project Crystal Residence? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze link!

Residentie De Tijd

De appartementen in Residentie De Tijd worden verkocht in samenwerking met een professionele verhuurpartner. Om een optimale verhuur, duurzaamheid op lange termijn en comfort voor de gasten te voorzien, hebben wij er dan ook voor gekozen om deze appartementen te laten inrichten door de verhuurpartner Xepa. Dankzij hun tijdloos design, geniet de huurder steeds van een optimaal comfort en kan de verhuurder op beide oren slapen dat alles tot in de puntjes in orde is!

modelappartement de Tijd          Modelappartement De Tijd

Het appartement bevindt zich aan de achterkant van de Zeedijk, op 100m van het casino Kursaal van Oostende. Dit is met andere woorden een ideale locatie voor verhuurappartementen. Wil je meer informatie over het project De Tijd? Bekijk dan zeker eens deze link.

Sint-Paulus

Het project Sint-Paulus bevindt zich midden in het centrum van Oostende. Op minder dan 100 meter bevind je je in de winkelstraat en in minder dan 5 minuten stappen zit je met de voeten in het zand. De inrichting van deze appartementen wordt voorzien door het vastgoedstyliste An Vandecasteele van Ntrieur, waar Alysee al heel wat jaren mee samenwerkt.

eettafel + terras Sint-Paulus      woonkamer duplex sint-Paulus

Het appartement in de foto’s is een ruime duplex met een heel lichrijke woonkamer. Dankzij het grote schuifraam naar het terras en de veluxen aan de andere kant, geniet je steeds van veel zonlicht in je eet- en woonruimte. De ene slaapkamer is voorzien van een groot dubbelbed en de andere van een stapelbed. Heb je interesse in dit appartement of ben je benieuwd naar de andere appartementen in het project? Je vindt alle informatie op deze link.

slaapkamer Sint-Paulus      slaapkamer duplex Sint-Paulus

Wens je een bezoek in te plannen in één van deze nieuwe modelappartementen? Leg jouw afspraak nog vast via onze contactpagina.