Met zeer veel trots kunnen we de lancering en het bijhorende lanceringsweekend van de laatste fase, fase V, in Crystal Residence aankondigen.

Crystal Residence is al sinds jaar en dag het luxe-project van Alysee, in Oostende. Je vindt er ruime, luxueus afgewerkte appartementen op een schitterende locatie in Mariakerke, Oostende. Elk appartement beschikt over één of meerdere, ruime en overdekte zonneterrassen. Aan de voorkant van het gebouw geniet je van een schitterend zicht op zee, aan de achterkant kan je genieten van een uitzicht naar het hinterland, het zwembad en uiteraard de zon. Het ontwerp werd getekend door B2Ai, een gerenomeerde, Belgische architectenbureau, die een waar plaatje hebben gemaakt van deze Crystal Residence.

Schitterende type-appartementen

In de laatste fase die op 30 en 31 oktober officiëel in de verkoop zal gaan, vind je één- en tweeslaapkamerappartementen terug. De éénslaapkamerappartementen kijken zowel vanuit de leefruimte, als vanuit de slaapkamer uit op zee. Op die manier krijg je een enorm ruimtelijk gevoel in je appartement. Deze zullen beschikbaar zijn vanaf € 440.000, inclusief het grondaandeel.

De crème de la crème van deze nieuwe fase zijn de ruime tweeslaapkamerappartementen. In het bijzonder zijn er 6 hoekappartementen te koop, die recht uitkijken op zee. Naar afwerking toe wordt er kosten, noch moeite gespaard in deze luxe-appartementen. Enkele nieuwe foto’s van hoe jouw appartement eruit kan zien, vind je hieronder terug. Deze appartementen zijn beschikbaar vanaf € 775.000, inclusief het grondaandeel.

 

Crystal Residence

Hoekappartement Crystal Residence fase V

 

Momenteel lopen de inschrijvingen voor het lanceringsweekend (30 en 31 oktober) enorm vlot binnen, zo is het weekend al voor 70% volzet. Wens je er graag bij te zijn? Schrijf je dan nog snel in via deze link: https://lp.alysee.be/opendeurdag-alysee/ . Alleen op die manier ben je zeker dat je de ruimste keuze in ons aanbod hebt, en kunt genieten van de lanceringsvoorwaarden van deze nieuwe fase.