Investeren in een hotelkamer na de zomer

Dat investeren in een hotelkamer een zorgeloze belegging is, dat hoeven we u niet meer te vertellen. Het is een investeringsproduct die al enkele jaren succesvol verkoopt. Dit zowel bij Hotel Invest zelf, maar ook bij onze conculega’s. Het concept is namelijk simpel. U kiest er voor om te investeren in een hotelkamer en deelt daarna mee in de totale winsten van het hotel. Niet enkel die van uw eigen kamer dus, maar ook die van de andere kamers, het ontbijt, de seminarieruimtes,…
Nu de zomer op zijn einde loopt, maken we zoals gewoonlijk een balans op. Wat daaruit blijkt, is dat deze zorgeloze belegging zijn investeerders zeker geen windeieren heeft gelegd.

Investeren in een hotelkamer

ibis budget hotel Blankenberge

Toplocaties

Eén van de succesfactoren om een goed draaiend hotel te hebben met een hoog bezettingspotentieel is de locatie. Al onze hotels liggen dan ook op toplocatie. Deze toplocatie kan zowel sexy als strategisch zijn. Zo zijn liggen het Mercure hotel en het ibis budget hotel in Blankenberge vlak aan het station, het Koning Leopold III – plein, de Kerkstraat en de Zeedijk. Een zeer sexy locatie dus die bij heel wat toeristen enorm in smaak valt.
Het ibis styles hotel in Zeebrugge heeft op het eerste zicht misschien een iets minder sexy locatie, maar deze is dan weer zeer strategisch. Het ibis styles hotel haalt zijn bezetting namelijk uit de toeristen, maar zeker ook uit de business overnachtingen en de seminaries die er gehouden worden. Aangezien het vlak in de drukke haven van Zeebrugge ligt, is het hiervoor dus ideaal gelegen. Investeren in een hotelkamer in het ibis styles hotel is investeren in een gespreide bezetting.

Professionele uitbating

Het feit dat het ibis budget hotel al vanaf maand 1 een hoge bezetting haalt, heeft veel te maken met de professionele uitbating die wij op ons nemen. Zo worden zowel het ibis budget hotel, het Mercure hotel en het ibis styles hotel overzien door dezelfde manager. Haar jarenlange ervaring in de hotelsector kan zij zo delen met 3 hotels op hetzelfde moment. Maar ook zij wordt ondersteund door een sterke achterban. De ibis hotels en het Mercure hotel zijn namelijk onderdelen van de internationale hotelketen Accor. Ook hun ervaring is een sterke back-up om op terug te vallen en om zo de kans te verhogen op een goed draaiend hotel.

De zomer

We hebben in België een topzomer achter de rug met hier en daar een hittegolf. Zowel Blankenberge als Zeebrugge hebben het hele jaar door heel wat bedrijvigheid, waardoor de hotels nooit echt stilvallen. Maar deze zomer bovenop deze reeds bloeiende steden zorgde voor een fantastische bezetting en bijgevolg een nog beter rendement voor de eigenaars.

Zo haalde het ibis budget hotel in Blankenberge, dat slechts opende op 2 juni, in de zomermaanden respectievelijk een bezettingsgraad van 96% en 92%. Een resultaat waar het hele team trots op is. Deze resultaten toveren ook spontaan een glimlach op het gezicht van de eigenaars. Early adapters, die al een tijdje investeren in hotelkamers en hun kamer kochten aan lanceringsprijzen smullen nu al van een nog beter rendement.

Heeft u eerder een afwachtende houding, maar vindt u het toch langzaam tijd om niet langer te vertrouwen op bancaire producten? Wenst u uw portefeuille te diversifiëren? Gelooft u in vastgoed, maar heeft u genoeg van de problemen die klassiek vastgoed met zich meebrengt?

Vandaag zijn er nog 2 hotelkamers over in het succesvolle ibis budget hotel in Blankenberge. Klik hier indien u meer informatie wenst.