Top 3 Beach Bars in Blankenberge

Met de zomer voor de deur maken ook alle uitbaters van beach bars zich op voor het aankomende seizoen. U kent ze wel de vele strandstoeltjes  die je tegenkomt als je de dijk afdaalt om met het warme zand te spelen tussen uw tenen. Veelal afgewisseld met een opgewekte barvrouw of – man die u maar al te graag iets verfrissend aanbiedt om de hitte van de zonnestralen toch net dat ietsje dragelijker te maken.
Tussen het kluwen van uit het oog springende palmboompjes en relaxerende zitplaatsen is het soms moeilijk om er nu net de beste uit te kiezen. Om het voor u wat gemakkelijker te maken en te voorkomen dat u zich na 5 minuten recht stelt om op zoek te gaan naar een beachbar die meer bij uw wensen aansluit.

Beach bars

 1. Coco Loco Beach

Op zoek naar een beach bar aan de Belgische kust die u toch het gevoel heeft dat u bent aangespoeld op een tropisch eiland? Coco Loco Beach biedt precies dit. Hier wordt je met open armen ontvangen in een strandbar waarvan de inrichting u onmiddellijk het gevoel geeft dat u ergens op de Caraïben ronddwaalt. Bovendien is het hier niet alleen gemakkelijk vertoeven voor jan en alleman, de bar heeft ook geïnvesteerd in aangepaste stoelen voor zwangere vrouwen. Zijn de kids al wat ouder? Geen probleem. Ze kunnen zich gemakkelijk enkele uren amuseren in de aangepaste “speeltuin”.

Terwijl u de ravottende kids vanuit uw ooghoeken in de gaten houdt, biedt Coco Loco Beach de ideale cocktail om uw dagje aan zee te vervolmaken. De publieke opinie beschouwt de cocktails van Coco Loco Beach telkens als de beste van alle beach bars.

 2. Bamboo Beach

Waar u zich bij Coco Loco Beach op een tropisch eiland waant, neemt Bamboo Beach u mee naar de savannes van Afrika. Ook hier vindt u fantastische cocktails terug die zich ook gemakkelijk in het bovenste segment van Blankenberge nestelen. Bamboo beach richt zich echter op genieters die net dat tikkeltje meer appreciëren. Zo gaat uw cocktail altijd gepaard met verse zomerse hapjes. Bovendien wordt op bij de Bamboo Beach Bar altijd gebruik gemaakt van verse producten. Zo garanderen ze topkwaliteit en -smaak.

 3. King Beach

Puur Belgisch. Dat is waar King Beach dan weer voor staat. Voor zij die naar de Blankenberge komen en fan zijn van de echte Belgische beleving. Simpel maar gezellig met vriendelijk personeel. Meer hoeft het ook niet te zijn. Het simpele concept weerspiegelt zich niet alleen in het decor. De simpele lijn wordt ook duidelijk doorgetrokken in de prijs van de drankjes.

Wil je meer te weten komen over Blankenberge of vastgoed in Blankenberge? Lees hier verder!