Ga jij ook graag eens dineren aan zee? Graag op restaurant in Oostende? Ontdek hieronder de 9 beste adresjes, samengesteld door jou.

restaurant in oostende

 

Eclips at Sea

Dit meat-lover restaurant staat gekend voor zijn grill- en fondueschotels. De eigenaars zijn altijd vriendelijk en zullen je met veel plezier het concept uitleggen. Als je fan bent van irish-coffee moet je er zeker hier in Oostende een gedronken hebben!

Galerie Beau Site

Dineren met zicht op zee? Dan moet je zeker hier eens passeren. Dit artistieke restaurantje is uniek en creatief ingericht, de combinatie artistiek en culinair is er zeker geslaagd. Als je benieuwd bent hoe je eten wordt klaargemaakt hoef je maar eens binnen te kijken in de centraal gelegen open keuken!

Bistro Mathilda

In deze Bistro kun je genieten van unieke ingredienten en pure smaken. Er zijn 2 verdiepingen  en een verwarmd terras, dus zelfs op de koudere dagen kun je hier buiten genieten van lekkere hapjes en drankjes. De prijskaart ligt iets hoger, maar daar mag je zeker en vast iets voor terugverwachten, zeker een van de beste restaurants in Oostende.

Bajatzu

Deze Italiaanse topper is gekend  voor zijn overheerlijke antipasti en pasta’s. Klantvriendelijkheid staat hier ten top. Ook voor de wijnliefhebbers is dit zeker een aanrader, het personeel geeft je met plezier een woordje uitleg over de overheerlijke wijnen.

Brasserie du parc

Op het pitoreske Marie-Joséplein vlakbij het casino vind je Brasserie Du Parc, de geliefkoosde plek van artiesten en zakenmensen. Met het typische hotelinterieur en de vlotte bediening voel je je hier meteen weer in vakantiestemming.

Marhaba

Dit Oosterse restaurant in Oostende is een krak in het bereiden van couscous, mezze en tajine. Hun vleesschotels zijn gekruid tot perfectie. Het interieur is typisch Oosters ingericht, met oog voor detail. Op de rustigere dagen komt de eigenaar altijd nog eens naar tafel om zeker te zijn dat alles in orde was.

Lusitania

De eigenaar is chef in eigen keuken en dat merkt u. Eerlijke ingredienten met eerlijke smaken. Prijs-kwaliteit zit ook alles zeer goed. Zeker een aanrader  voor bouillabaisse en zeetong!

Ocean

Ook hier kan je genieten van het mooie zeezicht, met zeer democratische prijzen. Ondanks de zeer uitgebreide kaart krijg je hier steeds verse ingrediënten op je bord. Zeker een aanrader om met grote groepen te gaan eten. Deze behoort zonder twijfel tot een van de beste restaurants in Oostende.

Belle de Jour

Met als troef een kleinere kaart en dagverse ingrediënten kan je er zeker van zijn dat je bij Belle de Jour steeds uitgebreid, vers én lekker kan gaan dineren. Gelegen op enkele meters van de winkelstraat is dit de perfect afsluiter van een dagje shoppen in Oostende.

Wil je meer te weten komen over vastgoed in Oostende? Bekijk zeker volgende pagina om je volledig te laten informeren.