Skip to main content
HotelvastgoedUitbating

Samenwerking met Accor, Europese marktleider

Accor samenwerkende partner

Als merknaam voor de verschillende hotels binnen de groep, wordt er vaak gekozen om samen te werken onder de vorm van een franchiseovereenkomst met de groep Accor. Dit omwille van verschillende redenen.

Marktleider in de hotelsector

Een eerste en belangrijkste reden is dat de groep Accor DE marktleider is in de wereld in de hotelsector. Hierdoor geniet de groep van heel wat voordelen zoals een grote naamsbekendheid, knowhow, loyaliteitsprogramma, efficiëntie en professionaliteit.

Een echte topspeler

Met meer dan 778.000 kamers, 5300 hotels en 55 hotelmerken op 6 continenten en in 120 landen, is Accor echt de topspeler in de hotelwereld. Accor innoveert bovendien permanent in haar verschillende merken om nog beter te beantwoorden aan de verwachtingen en behoeften van haar business- en leisure klanten. In totaal werken er meer dan 230.000 mensen voor de verschillende Accor merken.

Snelle hotelontwikkeling

De strategie van Accor is om de hotelontwikkeling te versnellen, zowel door organische groei als door acquisities. De uitbreiding van het Accor hotel-netwerk gaat in een hoog tempo door, met een recordaantal van 212.000 kamers en 1200 hotels in de pipeline.

Leave a Reply