Ibis budget Blankenberge, het jongste hotel in het portfolio van Alysee, streeft zijn oudere broer in Oostende met succes achterna. Slechts een maand na de officiële opening van het hotel worden reeds de laatste kamers verkocht. Zelfs voor Hotel Invest zelf, die één van de pioniers is in het hotelvastgoed, liep de verkoop veel vlotter dan verwacht.

hotelvastgoed

 

Hotelvastgoed, een betrouwbare investering

Ibis budget Blankenberge, een gezellig budget hotel met een kleine 79 kamers, overtrof alle verwachtingen. Op 2 juni openden ze officieel de deuren van het hotel. Hetzelfde weekend was het hotel al volledig volgeboekt. Een vliegende start dus.
Niet volledig onverwacht, aangezien ze voor de uitbating kunnen rekenen op vertrouwde partners zoals Accor en Hotel Invest. Deze achterban, het aantrekkelijk imago en de fantastische ligging zorgden voor een start van formaat. Een elan waar ze maar al te graag op verder gaan.

Een start waar niet alleen Alysee, maar ook de vele investeerders enorm tevreden mee zijn. Heel wat investeerders uitten hun vertrouwen al voor de opening van het hotel door al enkele maanden op voorhand in te stappen aan lanceringsprijzen. Op deze manier verzekerden ze voor zichzelf een hoger rendement.
Enkelen werden ook overtuigd om in te stappen na de succesvolle opening.
Beiden kunnen vanaf het volgende kwartaal genieten van hun welverdiende rendement.

Investeren in hotelkamers, iets voor mij?

Heeft u in het verleden al eerder geïnvesteerd in vastgoed, maar hier slechte ervaringen bij gehad? Dan is hotelvastgoed misschien wel de ideale oplossing. Bij hotelvastgoed kunt u namelijk volop genieten van de lusten die vastgoed met zich meebrengt, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over de eventuele lasten die het met zich meebrengt. Zo hoeft u zelf nooit te zoeken naar huurders, wanbetalers achterna te zitten of herstellingen financieren.

Of bent u gewoon de lage rentes op uw spaarboekje beu en bent u op zoek naar een inflatiebestendige investering die u een rendement kan bieden dat vele malen hoger ligt dan de rente dat u krijgt bij uw spaarboekje?

Dan is hotelvastgoed misschien wel iets voor u. U hoeft enkel te investeren en te genieten van uw rendement. De rest nemen wij volledig op ons. Instappen in hotelvastgoed bij het ibis budget Blankenberge kan reeds vanaf €124.500.

Klik hier indien u verdere informatie wenst, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met u op.