Zij gingen je voor…

Mede-eigenaars ibis Styles en Holiday Suites Zeebrugge

Zeebrugge lijkt ons een hele interessante locatie. Zeker met de meerwaarde van wat er hier allemaal speelt. In de buurt zijn er heel veel leuke adresjes. In het hotel zijn er fietsen beschikbaar om de omgeving te verkennen en op nog geen 10 minuutjes met de tram sta je in Knokke. Het is een top locatie!

Ontdek Holiday Suites Zeebrugge

Lees hier het volledige interview

Hoe zijn jullie bij Alysee terechtgekomen?

Familie Durand: We zijn bij Alysee terechtgekomen omdat we voordien al geïnvesteerd hadden in het Mercure hotel in Oostende. En vandaar dat we het concept al kenden en de beslissing genomen hebben om extra te investeren en gekozen hebben voor Zeebrugge.

Wat vinden jullie van de omgeving?

Eigenaars parkings bij ibis Styles Zeebrugge: Qua omgeving vinden wij het hier wel leuk. We zijn hier al een paar keer geweest, ook met de kleinkinderen en het valt heel goed mee! In de zomer genieten ze in het zwembad en nu met het nieuwe binnenzwembad gaan ze nog meer willen meekomen.

Mede-eigenaars Holiday Suites: De tramhalte is hier op 200 meter van de deur en op 10 minuten waren wij in Knokke wat echt wel super te doen is. Ook wel heel tof om eens een dagje weg te zijn.

Eigenaars hotelkamer bij ibis Styles Zeebrugge: En er zijn fietsen beschikbaar dus je kan fietsen huren om de omgeving te ontdekken. En er zijn veel lekkere restaurantjes in de buurt.

Waarom hebben jullie gekozen voor een project in Zeebrugge?

Familie Durand: Dat is eigenlijk een beetje per toeval geweest. We hebben nog een keer een verkoper van Alysee laten langskomen en gevraagd naar mogelijkheden om te investeren, naar interessante locaties. We hebben geluisterd naar enkele voorstellen en dan uiteindelijk gekozen voor Zeebrugge. Dat lijkt ons een interessante locatie zeker met de meerwaarde van wat er hier allemaal speelt, in Zeebrugge. We hebben dus een toekomstigerichte beslissing genomen.

Wat vinden jullie van de uitbreiding?

Eigenaars hotelkamer bij ibis Styles Zeebrugge: Heel mooi! Ik vind het zwembad en de sauna heel mooi gemaakt. Het is een meerwaarde. Absoluut. De nieuwe ontbijtruimte is ook echt gezellig.

Familie Durand: Mooi. Zeker met de extra faciliteiten die erbij komen, denk ik dat dit toch een meerwaarde zal zijn voor de mensen die hier komen logeren.

Wil je meer te weten komen over onze investeringsprojecten? Bekijk ze hier!

Bekijk meer

Curd & partner

Eigenaar appartement Crystal Residence

Bekijk

Rina D.

Eigenaar hotelkamer Mercure Oostende

Bekijk

Kris V.

Eigenaar appartement Crystal Residence

Bekijk