Project omschrijving

Parkings Ibis Styles Zeebrugge

Vanaf € 168.000

Parkings bij drukbezette kusthotels

De parking bij ibis Styles Zeebrugge is onlosmakelijk aan het hotel verbonden. Dit betekent dat je kunt genieten van een vaste bezetting van de parkings, aangezien deze constant verhuurd worden aan de hotelgasten. Maak je dus geen zorgen over het zoeken van huurders of afnemers, want wij zorgen voor een stabiele bezettingsgraad.

De parking is vlot bereikbaar en heeft, samen met het hotel, een topligging vlakbij de wereldhaven van Zeebrugge. Ook interessant dus voor mensen die in de buurt moeten zijn aangezien de parking niet exclusief voor hotelgasten is, maar ook buitenstaanders kunnen er hun wagen veilig parkeren.

De voordelen van investeren in parkings

Onderhoud

De eenvoud van enkele parkeerplaatsen, een hefboom en een ticketautomaat: het vergt bijna geen onderhoud. Het basisonderhoud wordt aangepakt door externe firma's en kan betaald worden door het reservefonds. Je hoeft dus helemaal zelf niet in te staan voor het onderhoud.

Leegstand

Bij het verhuren van klassiek vastgoed kom je vroeg of laat in aanraking met tijden van leegstand. Wapen jezelf hiertegen en investeer in parkings! Het grote voordeel hier: jouw parkeerplaats(en) bevinden zich bij een hotel waardoor je al een mooie gegarandeerde bezetting hebt door de hotelgasten.

Schadegevallen

Bij klassiek vastgoed moet je steeds rekening houden met mogelijke schade na verhuur, dit met heel wat rompslomp tot gevolg. Bij een parking kan je dit eigenlijk zo goed als vermijden.

Geen wanbetalers

Hier kan er helemaal geen sprake zijn van wanbetaling. De chauffeur kan namelijk de parking niet uit zonder een gevalideerde kaart. Een heel eenvoudig systeem dat zorgt voor extra zekerheid.

Notariële akte 

Je investeert bij de aankoop van een pakket parkeerplaatsen bovendien in een tastbaar goed. Dit betekent dus dat je via een notariële akte eigenaar wordt van een pakket ondergrondse parkeerplaatsen. En dit voor 100%. Dit is dus eigenlijk net hetzelfde als een garagebox of een appartement kopen bij de notaris. Verder is de notariële akte ook gekoppeld aan een uitbatings- en beheerscontract.

Uitstekende locatie middenin de bedrijvigheid

In een mooie maritieme omgeving bevinden zich de parkings in Zeebrugge, vlak bij de wereldhaven, het breedste strand van België, de historische stad Brugge en de populaire badsteden Knokke en Blankenberge. De parkings bij ibis Styles Zeebrugge maken, samen met het aangrenzende Holiday Suites Zeebrugge, deel uit van het Harbour Gardens Resort.

De parkings worden in het laagseizoen vooral verhuurd aan expats die voor een langere tijd bij ibis Styles of Holiday Suites Zeebrugge verblijven. In het hoogseizoen stellen we vast dat deze vooral verhuurd worden aan toeristen die op zoek zijn naar een veilige oplossing om hun wagen te parkeren tijdens hun verblijf in één van de twee accommodaties.

Meer te weten komen over investeren in parkings van ibis Styles Zeebrugge? Lees dan zeker onze blogberichten:
Om garant te kunnen staan voor een zorgeloze en kwalitatieve uitbating wordt er gewerkt met een erfpachtovereenkomst op het grondaandeel. Hierdoor kan je goedkoper vastgoed aankopen, kan je genieten van een fiscaal voordeel en moet je minder registratierechten betalen. Meer weten? Lees meer in dit artikel.

Meer informatie?

  Ontdek de voordelen

  Toplocatie

  Zorgeloze investering

  Hoog verhuurpotentieel

  Verschillende inkomstenstromen

  Download de brochure

  In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in parkings.
  We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van parkings
  zodat jij de juiste keuze kunt maken.

  DOWNLOAD
  Parkings

  Sfeerfoto’s

  Wens je meer informatie over het concept van investeren in parkings, de beschikbare
  mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
  Wij komen graag bij je langs!

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.
  Ontdek meer tevreden klanten