Project omschrijving

Mercure Blankenberge

UITVERKOCHT

Unieke investering

Mercure Blankenberge vormt de tweede fase in de grote opwaardering van de stationsbuurt in Blankenberge. Een hotelkamer kopen in Mercure Blankenberge, brengt je dus niet alleen op, het blaast de stadswijk van Blankenberge ook nieuw leven in. De wereldwijd bekende Mercure Hotels zijn uniek in hun aanbod. Ieder hotel is volledig ondergedompeld in de geschiedenis van haar omgeving en ademt de unieke sfeer van de buurt uit. Dit is niet anders bij het Mercure Blankenberge hotel. De service van de gerenommeerd hoteluitbater onder de franchise van Accor gecombineerd met het asymmetrische design van architect Marc Corbiau zorgt ervoor dat Mercure Blankenberge een waar luxeproject is.

De omgeving

Het hotel ligt in de gouden driehoek: Knokke – Blankenberge – Brugge. Daarbij maakt Mercure deel uit van het ambitieuze stationsproject in Blankenberge. Een enorm vernieuwd complex waar onder andere ook het station, moderne appartementen en parkeerplaatsen toe behoren. Dat maakt dat het Mercure Blankenberge hotel aan de toegangspoort van de stad ligt. Daarnaast vindt het hotel ook een groot publiek bij het zomerse kusttoerisme, de miljoenen jaarlijkse passanten en de expats van de nabije haven van Zeebrugge.

Investeren in Mercure Blankenberge, is investeren in Blankenberge

Het stationsproject, het concept van Mercure Blankenberge en de ligging van het hotel vormen samen een uitzonderlijke combinatie van luxe en gemak. De professionele uitbating bespaart je alle moeite en de notariële akte geeft jouw investering extra zekerheid. Geniet als eigenaar bovendien van eigenaarsvoordelen: je kan steeds rekenen op een extra verblijfskorting en gratis ontbijt.

Kortom:

 • Uitzonderlijke combinatie van luxe en gemak
 • Overal dichtbij en toch privé
 • Extra opbrengsten het hele jaar door
 • Moeiteloos investeren met professionele uitbater
 • Verblijfskorting en gratis ontbijt

Wil je meer te weten komen over investeren in Mercure Blankenberge? Lees dan zeker onze blogberichten:

Om garant te kunnen staan voor een zorgeloze en kwalitatieve uitbating wordt er gewerkt met een erfpachtovereenkomst op het grondaandeel. Hierdoor kan je goedkoper vastgoed aankopen, kan je genieten van een fiscaal voordeel en moet je minder registratierechten betalen. Meer weten? Lees meer in dit artikel.

Meer informatie?

  Ontdek de voordelen

  Vlot bereikbaar met auto of openbaar vervoer

  Verwarmd rooftop zwembad

  Verschillende inkomstenstromen

  Duurzame investering

  Bekijk het hotel in de virtuele tour

  Download de brochure

  In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in hotelvastgoed.
  We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van hotelvastgoed zodat jij de juiste keuze kunt maken.

  DOWNLOAD
  Mercure Blankenberge

  Sfeerfoto’s

  Wens je meer informatie over het concept van hotelvastgoed, de beschikbare
  mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
  Wij komen graag bij je langs!

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice
  Ontdek meer tevreden klanten