Project omschrijving

ibis Styles Zeebrugge

UITVERKOCHT

Een zorgeloze investering

Ibis Styles Zeebrugge is een familievriendelijk en eigentijds hotel. De beoordeling van 4 sterren op TripAdvisor is ver boven het gemiddelde en is een bevestiging van het mooie werk dat het personeel en de uitbaters elke dag neerzetten. Daarbij is een gemiddelde jaarbezetting van 81,2% in 2019 een ware topprestatie voor een hotel. Bovendien is het ibis Styles Zeebrugge niet enkel gegeerd onder gasten, maar ook investeerders schuiven aan voor een belegging in ibis Styles Zeebrugge.

Na haar opening in 2012 gingen de hotelkamers van ibis Styles Zeebrugge razendsnel de deur uit. Daardoor kon een uitbreiding niet lang uitblijven. De uitbating onder franchise van Europees marktleider Accor verzekert dat er altijd een professionele service is.

De omgeving van het ibis Styles Zeebrugge hotel

ibis Styles Zeebrugge is gelegen midden in een prachtige maritieme omgeving vlakbij de wereldhaven van Zeebrugge, met tal van bedrijven, waardoor er een enorm hoog potentieel aan bedrijfsovernachtingen is. Dat zorgt ervoor dat er een gespreide bezetting is, het ganse jaar door.

Het ibis Styles Zeebrugge hotel spreekt dan ook een zeer groot publiek aan met haar vergaderzalen en familiale sfeer. Van kusttoeristen tot zakelijke expats, het hotel biedt een veilige haven voor iedereen.

Investeren in een hotelkamer

Met een investering in een van de luxesuites van ibis Styles Zeebrugge haal je niet gewoon opbrengsten uit kamerverhuur, maar uit alle inkomsten van het hotel. Dat wil zeggen dat je een deel krijgt van de inkomsten van de bar, het ontbijtbuffet, de kamers, de vergaderzalen en de parkeerplaatsen. Je koopt misschien wel een specifieke kamer, maar je krijgt een deel van het hele hotel. Je investeert in een onvergetelijke vakantie voor een gezin, of een welverdiende nachtrust voor de zakelijke expat. Zo weet je zeker dat jouw geld niet enkel opbrengt voor jou, maar ook voor anderen. Investeer slim, en kies voor de hotelsuites van ibis Styles Zeebrugge. Voor de continuïteit en de kwaliteit van een goede uitbating op lange termijn te waarborgen is het aangeraden om een erfpachtrecht te verwerven op het grondaandeel en 100% eigenaar te worden van de constructies.

Wil je meer te weten komen over investeren in het ibis Styles Zeebrugge hotel? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

  Ontdek de voordelen

  Verwarmd buitenzwembad

  Verschillende inkomstenstromen

  Toplocatie, bij de haven van Zeebrugge

  Investering zonder kopzorgen

  Download de brochure

  In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in hotelvastgoed.
  We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van hotelvastgoed zodat jij de juiste keuze kunt maken.

  DOWNLOAD
  Ibis Styles Zeebrugge

  Sfeerfoto’s

  Wens je meer informatie over het concept van hotelvastgoed, de beschikbare
  mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
  Wij komen graag bij je langs!

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.
  Ontdek meer tevreden klanten