Holiday Suites Business Flats in Zeebrugge open in december 2016!

Harbour Gardens, het vakantiepark van Holiday Suites in Zeebrugge, is eind december volledig af. De 34 studio’s en business flats zijn gericht op particuliere vakanties, zakenmensen en medewerkers van de haven. Het resort ligt op de Kustlaan naast het ibis Styles hotel, middenin één van de grootste havens van Europa, de Rederskaai en het strand.

De projectontwikkelaar wil met de bouw ervan inspelen op de groeiende vraag naar voordelige verblijven voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. De korte afstand naar de haven, Brugge en Knokke maakt de locatie zeer populair. De appartementen in Holiday Suites Business Flats zijn beschikbaar als buitenverblijf, maar ook als investering op lange termijn. Zo ben je zeker dat je geniet van je investering, wat je ook zoekt.

Momenteel heeft Fase 1 (ibis styles Zeebrugge, cijfers 2016) van het project een gemiddelde bezetting van 83.27%.  Dat komt door contracten met verschillende havenbedrijven, maar ook door samenwerking met bekende partners zoals booking.com, Thomas Cook en TUI. Holiday Suites Business Flats wil een zo hoog mogelijke bezetting, onder andere dankzij zakelijke expats. Daardoor kunnen de investeerders zeker zijn van een hoog rendement. Zij kunnen ook genieten van de interne verhuurdienst. Zo kan je zelf genieten van je investering, maar ook gewoon verhuren aan anderen. Geen zorgen, enkel rendement.

De business flats in Zeebrugge zijn de negende locatie van Holiday Suites, die ondertussen al veertig jaar actief is in het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten en investeringsvastgoed. Zeebrugge is het recentste project, na het resort in Hengelhoef in april 2016. Door haar locatie aan de haven richt het verblijf zich ook op zakelijke expats.

Instappen in Holiday Suites Business Flats is nog steeds mogelijk. Alle studio’s zijn uitverkocht, dus kan je nog kiezen tussen éénslaapkamer- of tweeslaapkamerflats. Laat gerust je gegevens na voor meer informatie over het project.