Droomt u al langer van uw eigen vakantieverblijf met zicht op zee? Wilt u tijdens uw vakantieperiodes kunnen genieten van een zorgeloze vakantie en dit niet op hotel, maar in uw eigen persoonlijke suite?
Met het nieuwste renovatieproject van Holiday Suites Blankenberge wordt deze droom voor u werkelijkheid gemaakt. Vanaf juni heeft u namelijk de mogelijkheid om te investeren in uw persoonlijke suite en dit pal op de dijk.

Betaalbare luxe

Holiday Suites Blankenberge

De prijzen van appartementen aan de kust ondergaan al jarenlang een forse stijging. In Blankenberge is dit niet anders. Toch blijft de vraag naar vakantieverblijven aan de kust constant. De vraag naar vakantieverblijven in Blankenberge steeg vorig jaar zelf. Vraag en aanbod bepaalt de prijs, daarom is een tweede verblijf voor velen een droom die ze hebben opgeborgen. Bij een vakantieverblijf met zeezicht ligt de gemiddelde prijs nog een stuk hoger.

Dit is net de reden waarom Holiday Suites Blankenberge hun nieuwe renovatieproject lanceert. Op deze manier willen ze de kans bieden aan meer dan 40 gelukkigen om toch hun droom waar te maken. Voor deze gelukkigen wordt het binnenkort mogelijk om te genieten van de Blankenberge kust en dit vanuit het comfort van hun eigen suite.

De expertise die gepaard gaat met de aankoop van een Holiday Suite zorgt er trouwens voor dat uw enkel maar hoeft te genieten van de lusten die een tweede verblijf met zich meebrengen.

Gebruikelijke lasten zoals het opkuisen, zoeken van huurders, herstellingen neemt Holiday Suites volledig op zich.

De jarenlange ervaring die ze hebben in het uitbaten van tweede verblijven en de samenwerking met meer dan 50 partners (zoals bv TUI, Booking,com,…), zorgt er voor dat u zich nergens om hoeft te bekommeren, maar toch kunt genieten van een bewezen rendement.

Instappen bij Holiday Suites Blankenberge is reeds mogelijk vanaf €139 000.

 

Blankenberge: toplocatie!

Naast het bekende strand, met de nog bekendere Pier, heeft Blankenberge nog heel wat extra troeven.

Zo kun je uren ronddartelen in de gezellige winkels van de Kerkstraat. Zij die de winkels liever ver achter zich laten, kunnen een bezoekje brengen aan het Sea Life Center, een gokje wagen in het Casino of een historische wandeling maken door het Belle Epoque. In Blankenberge is er voor elk wat wils.

Ook het openbaar vervoer en de verbinding met het binnnenland en de andere kuststeden dat hierdoor gecreëerd wordt, is een grote troef. Zo kunt u vanop het pittoreske Koning Leopold III plein de tram opspringen richting knokke, Oostende, Nieuwpoort en de vele andere u welbekende badsteden.
Wilt u de frisse zeelucht even afwisselen met een rondleiding in het historische Brugge? Maak dan gebruik van de trein die u rechtstreeks naar het station van Brugge of zelfs dat van Gent of Brussel brengt.

Droom u er van om tijdens de zomer te genieten in uw vakantieverblijf? Aarzel dan niet langer en vraag vandaag nog informatie aan