Project omschrijving

Miramar II

Vanaf € 302.000

Ontspannen in jouw tweede verblijf

Open, licht en ruim zijn kernwoorden die perfect passen bij de appartementen van Miramar II. De grote raampartijen en het ruime terras aan de voorzijde overgieten je appartement met natuurlijk daglicht en creëren een open gevoel. Vanuit jouw tweede verblijf in Blankenberge ligt de zeedijk, bijna letterlijk, aan je voeten en kan je genieten van alle troeven van deze wondermooie badstad. 

Uitstekende bereikbaarheid

Miramar II is heel vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station van Blankenberge bevindt zich op 5 minuten wandelen en heeft rechstreekse verbindingen met grootsteden als Brugge, Gent en Brussel. Verken je liever de andere badsteden aan de Kust? Dan is de kusttram de perfecte manier om dit te doen. Op minder dan 200 meter van jouw verblijf is er een tramhalte waarmee je in no time in naburige badsteden zoals Oostende of Knokke-Heist bent.

Veilige belegging

Wanneer je investeert in een van de 14 beschikbare appartementen van Miramar II, investeer je in veel meer dan bakstenen. De bijzondere ligging, het overvloedige daglicht door de grote ramen en het zonnige terras aan de voorzijde geven je het allerbeste van een tweede verblijf aan de Kust. Voor een investering vanaf € 295.000 kan je thuiskomen aan zee, en tegelijkertijd bouwen aan je toekomst. Met een investering in een appartement aan zee weet je zeker dat je geld veilig geïnvesteerd wordt.

Kortom:

 • Openbaar vervoer op 100 meter (tramhalte)
 • Lateraal zeezicht
 • Ruim terras aan de voorzijde
 • Op twee minuten wandelen van het centrum van Blankenberge (Casino)
 • Veel mogelijkheden

Wil je meer te weten komen over een tweede verblijf in Blankenberge? Lees dan zeker onze blogberichten:

Bij Miramar II krijg je de kans om te kiezen voor een erfpachtovereenkomst op de grond. Hierdoor hoef je het dure grondaandeel niet aan te kopen en kan je zo extra besparen bij de aankoop van het appartement van jouw dromen. Bovendien geniet je van een jaarlijks fiscaal voordeel en betaal je minder registratierechten. Meer weten hierover? Bekijk deze pagina: Meer uitleg over erfpacht.

Meer informatie?

  Sfeerfoto’s

  Ontdek de voordelen

  Vlakbij de Zeedijk

  Ideale appartementen voor seizoensverhuur

  Alle voordelen van nieuwbouw

  Mogelijkheid tot aankoop garage

  Download de brochure

  Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

  DOWNLOAD
  Tweede verblijf

  Wens je meer informatie over dit project?
  Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wil je extra uitleg?
  Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner
  Ontdek meer tevreden klanten