Project omschrijving

Crystal Residence

Vanaf € 352.600

Uniek luxevastgoed aan zee

Het project Crystal Residence is een uniek stukje betaalbaar luxevastgoed aan zee en wordt in Oostende als een van de pareltjes gezien. Als permanent of deeltijds bewoner geniet je steeds van een frontaal zeezicht vanuit je woonkamer of van op je ruim leefterras. Haal een wijntje uit de wijnfrigo in je mooie open keuken en beleef jouw vastgoeddroom aan de Belgische Kust. Ook buiten geniet je van alle luxe. Verfrissen? Neem een duik in het privé-zwembad of wandel je rustig rond in de binnentuin! Deze troeven heb je nu eenmaal wanneer je kiest voor luxevastgoed aan zee.

Types
 • Studio op gelijkvloers aan € 184.000
 • Eénslaapkamerappartement – Vanaf € 348.000
 • Tweeslaapkamerappartement – Vanaf € 458.000
 • Penthouse met drie slaapkamers – Vanaf € 2.266.000

Ontdek het project in onze virtuele omgeving

De omgeving van jouw luxevastgoed aan zee

Deze residentie is ideaal gelegen als je op zoek bent naar een tweede verblijf op wandelafstand van het strand, zonder de lasten die een appartement op de zeedijk met zich kunnen meebrengen. Maak een ontspannende strandwandeling, fiets langs de zeedijk, breng een bezoekje aan de Mercator of laat je culinair verwennen in een van de vele adresjes. Kortom: hier geniet je van de diversiteit in de koningin der badsteden.

De Troonstraat brengt de koninklijke traditie van Oostende richting Mariakerke. Tussen het gloednieuwe golfterrein en de oude bunkers van de Atlantic Wall uit WO II, kom jij thuis. Voormalig niemandsland werd hier omgetoverd tot een residentiële buitenwijk. Hier liggen zeedijk en strand aan je voeten, en komt de tram je al rinkelend ophalen voor een uitstap naar de stad, of langs de kustlijn.

Uitmuntende luxe afwerking

Het prachtige gebouw komt van de hand van het bekende architectenbureau B2Ai. Het golvend silhouette van Crystal Residence perfect bij de omgeving, en in de appartementen van Crystal Residence werd kosten nog moeite gespaard om er voor jou een echte tweede thuis van te maken, voorzien van alle luxe. Zo is er in de keuken bijvoorbeeld gekozen voor Miele toestellen, en naast de gekende toestellen zoals oven, vaatwasser… zit ook een wijnfrigo standaard verwerkt in jouw keuken. De living is dan weer uitgerust met een mooi parket, wat onmiddellijk bijdraagt aan de huiselijke sfeer en warmte brengt in deze ruimte.  Ook buiten wordt deze kwaliteit doorgetrokken. Het terras is gemaakt uit architectonisch beton en de gevelbekleding bestaat uit een hoogwaardige houtafwerking, wat zorgt voor een moderne en luxueuze look & feel.

Wil je meer te weten komen over luxevastgoed aan zee? Lees dan zeker onze blogberichten:

Bij Crystal Residence krijg je de kans om te kiezen voor een erfpachtovereenkomst op de grond. Hierdoor hoef je het dure grondaandeel niet aan te kopen. Zo kan je nog extra besparen bij de aankoop van het appartement van jouw dromen, kan je genieten van een jaarlijks fiscaal voordeel en betaal je minder registratierechten. Meer weten hierover? Bekijk deze pagina: Meer uitleg over erfpacht

Meer informatie?

  Sfeerfoto’s

  Ontdek de voordelen

  Unieke architectuur

  Frontaal zeezicht

  Luxueuze afwerking

  Privé-zwembad

  Bekijk het nieuwe modelappartement in de virtuele tour

  *Bovenstaande visualisaties zijn niet bindend. De afwerking in het lastenboek primeert boven 3D-modellen en visualisaties

  Download de brochure

  Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

  DOWNLOAD
  Luxevastgoed aan zee

  Wens je meer informatie over dit project?
  Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wilt je extra uitleg?
  Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.
  Ontdek meer tevreden klanten