Wie aan Zeebrugge denkt, stelt zich dadelijk de zeehaven voor. Inderdaad is deze plaats in iets meer dan 100 jaar uitgegroeid van een rustig dorpje tot een haven die kan concurreren met de groten ter wereld.

Toch blijft nog veel van dat dorpse karakter bewaard in het oude centrum. Dat is wellicht een van de redenen waarom Zeebrugge niet alleen voor zakelijke verblijven een gedroomde overnachtingsplaats is, maar ook voor vakantiegangers.

Zeebrugge, aantrekkelijk voor een zakelijk publiek én vakantiegangers

Holiday Suites Business Flats ligt middenin de haven van Zeebrugge. Dankzij deze ligging kan het rekenen op zowel bedrijfsovernachtingen als vakantiehuurders.

Wie de veerboot naar Hull nodig heeft, rijdt vanaf hier in minder dan 5 minuutjes naar de terminal. Wie van het strand wil genieten, hoeft slechts 15 minuutjes te wandelen. Zeebrugge biedt het beste van twee werelden, en Holiday Suites Business Flats mag dan ook vrijwel het ganse jaar door op gasten rekenen.

De appartementen bieden daardoor een unieke kans om te investeren. Ze zijn fris ingericht en voorzien van alle comfort. Zowel zakenlieden als toeristen verblijven er graag omdat de zuidgerichte terrassen mooie uitzicht bieden. Er zijn volop vergaderzalen voor grote of kleine gezelschappen of events, maar ook mogelijkheden om te verpozen achteraf met uitgebreide wellness en fitnessfaciliteiten en een binnentuin met verwarmd buitenzwembad.

Een zorgeloze investering in een economische groeipool

Deze investering is even comfortabel als de appartementen en slaapgelegenheden zelf. Ze is zorgeloos, want u laat het verhuur en onderhoud over aan Holiday Suites, de exploitant van de Business Flats. De instapprijs houden we laag, zoals u dat van ons gewend bent.

Over de opbrengst hoeft u niet te twijfelen. Dat bewijzen de cijfers die we in 2016 mochten optekenen toen de eerste fase in de ontwikkeling van het Harbour Gardens Resort in Zeebrugge, waar ibis Styles en Holiday Suites deel van uitmaken, beëindigd was: een bezetting van niet minder dan 83%. Inmiddels is fase II zo goed als uitverkocht, maar in maart 2019 kunt u alsnog uw kans grijpen. Dan volgt namelijk de derde fase. Voor de studio’s en tweeslaapkamerverblijven kunt u zich nog inschrijven. De éénslaapkamerverblijven zijn reeds uitverkocht. Snel handelen is dus de boodschap is.

Nieuwsgierig? Breng Zeebrugge een keer een bezoekje. Per auto, trein of waarom niet, per binnenschip is het gemakkelijk te bereiken. U zult merken hoe uitstekend de ligging is en de appartementen zullen u overtuigen met een smakelijke inrichting.

Overweegt u zelf een vastgoedinvestering?

U merkt het, investeren in Holiday Suites Business Flats is een interessante alternatief voor klassieke investeringen of het spaarboekje. Al meer dan 40 jaar biedt Alysee innovatieve investeringsformules aan haar klanten. Wenst u meer te weten over investeren in kustvastgoed, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over investeren in business flats? Download de whitepaper op deze pagina.