Momenteel zijn er bij Alysee 3 projecten in opbouw. Dit verspreid over verschillende locaties aan de Belgische kust. Hieronder geven wij jou een werfupdate van waar wij momenteel mee bezig zijn op de verschillende werven, en wat er de komende weken nog op de planning staat.

Werfupdate Ibis Styles Bredene

De werken aan ibis Styles Bredene gaan goed vooruit!

Momenteel werd de ruwbouw op de 7de verdieping afgewerkt en werd de dakplaat reeds gestort. Eind september wordt er dan ook van start gegaan met de dakbedekking. Ondertussen werd ook de gevelisolatie al helemaal vervolledigd tot en met de 6de verdieping. De ramen en het glas zijn geplaatst tot en met de 3de verdieping. Tegen eind oktober zullen deze geplaatst zijn tot aan de 6de verdieping.

Men is ook reeds van start gegaan met het plaatsen van de binnenwanden op de eerste verdieping. Hier zal de komende tijd een verdiep per week voorzien worden van binnenwanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werfupdate Holiday Suites Zeebrugge

In het populaire project Holiday Suites Zeebrugge worden momenteel de laatste 2 fases gebouwd. Hieronder heb je een overzichtje van de status van beide werven:

Fase Iva:

De afgelopen weken is men in het project bezig gewest met het plaatsen van alle binnenmuren op de verschillende verdiepen. Het dak heeft men reeds volledig voorzien van pannenlatten en is bovendien ook al volledig geïsoleerd. Verder werden de laatste weken de kokers brandwerend uitgewerkt en zijn de technieken voor de sanitair opgestart. De komende weken zullen de elektriciteitswerken opgestart worden en het dak zal volledig afgewerkt worden met dakpannen.

Fase Ivb:

Hier is men nog steeds bezig aan de ruwbouw van het project. Ondertussen zit men hier op de 5de verdieping. Komende weken zal men dit verdiep verder afwerken.

 

Werfupdate Crystal Residence fase V

De werken voor de laatste fase van het Crystal Residence project zijn van start gegaan!

Momenteel is de ruwbouwaannemer Van Torhaut gestart. De werfinrichting en de torenkraan zijn al geplaatst. Komende 2 weken en in het begin van oktober zullen de verschillende binnenwanden gemonteerd worden en zal men ook kijken voor het predallen van de gelijksvloer. Op 13/10 is de betonstort voorzien voor de afdek van het gelijkvloers. Nadien rekenen we of ongeveer 10 dagen voor de ruwbouw per verdiep.