Vraag 1: Waarom is de locatie zo belangrijk?

Enerzijds is de locatie heel belangrijk omdat de locatie van jouw project voor een groot deel de waarde van jouw appartement gaat bepalen. Zo zien we hoe schaarser het zeezicht wordt, hoe meer appartementen, die zeezicht kunnen aanbieden, waard worden. Anderzijds is het ook heel belangrijk naar verhuurpotentieel van je appartement. Wat denk je zelf? Wanneer je gaat kijken om iets te gaan huren aan de zee, heb je dan liever een appartement met zeezicht of iets zonder zeezicht?

Vraag 2: Waarom investeren aan de Belgische Kust?

Investeren aan de Belgische Kust is altijd een goede zaak. We zien door de jaren heen dat de Kust een zeer populaire vakantiebestemming is en blijft. Dat zie je aan de miljoenen overnachtingen die er op jaarbasis zijn over de volledige kustlijn. Nu wat gebeurt er als er zoveel mensen een appartement willen huren aan de Kust? De toffe plekken zijn direct volzet. Denk maar aan een appartement met zeezicht. Dat vind je niet meer als je begin juli nog moet gaan zoeken voor iets in augustus. Die zijn allemaal al weg. Waarom doen zoveel mensen dit? Omdat de kust gewoon fantastisch is om te verblijven. Je hebt vele leuke activiteiten, je kan van cultuur opsnuiven en je kan rustig van de natuur genieten.

Vraag 3 – Op welke locatie hebben jullie projecten?

Wij zitten in heel veel badsteden over de volledige kustlijn. Zo gaan we van Zeebrugge tot Blankenberge, van Bredene tot Oostende en zelfs tot Wenduine.

Vraag 4 – Welke soorten vastgoed bieden jullie allemaal aan?

Naast die verschillende badsteden bieden wij ook verschillende soorten vastgoed aan. Wat wil ik daar nu mee zeggen. Wel we hebben de gewone residentiële appartementen zoals we ze kennen. Daarnaast hebben we ook nog hotelkamers onder franchise met Accor, business suites, parkings en nog veel meer. Met andere woorden hebben we voor ieder wat wils.

Heb je interesse in onze tweede verblijven en de locatie ervan? Bekijk dan zeker onze pagina met tweede verblijven.