Best verkopende projecten

De eerste week van kwartaal twee is achter de rug. Het ideale moment om terug te kijken naar de best verkopende projecten van het vorige kwartaal en deze op een rijtje te zetten. Deze informatie lijkt ons niet alleen interessant voor ons als bedrijf, maar ook voor huidige en toekomstige investeerders. Daarom maken we van de gelegenheid gebruik om de 3 best verkopende projecten van Q1 even voor jullie op een rijtje te plaatsen.

Parkings ibis styles Zeebrugge

6 maanden geleden startten we met de verkoop van de eerste investeringsparkings. Een gewaagde stap. Het was een gloednieuw concept, dat misschien niet bij iedereen even warm onthaald zou worden. Al snel bleek dat de zorgeloosheid en zekerheid die het concept met zich meebrengt parkings lieten verkopen als zoete broodjes. In onzekere tijden als vandaag met banken die de consument bijna laten betalen om hun geld op de bank te laten staan, snakken investeerders naar meer zekerheid en een inflatiebestendige investering.
Parkings werden voor heel wat investeerders hun go-to concept om hun geld te beleggen, waardoor ze terug op beide oren konden slapen.
Op dit moment zijn er nog een beperkt aantal pakketten parkings over. Wilt u hier meer informatie over? Klik hier.

Chateau Amandine

De vraag naar 2de verblijven aan de kust blijft stijgen. Ook bij Alysee merken we deze tendens op. Deze worden echter meer en meer als pure investering gekocht. Zo werden meer dan de helft van de verkochte appartementen in Chateau Amandine, verkocht met verhuurgarantie.
Gebruik maken van verhuurgarantie betekent dat u elke maand een vast bedrag op uw rekening krijgt. Als het appartement verhuurd werd of niet, maakt voor u niet uit, het bedrag krijgt u sowieso.
De kust is en blijft een goede en flexibele investering. Zo kun je naast klassiek verhuur en verhuurgarantie ook altijd opteren voor seizoensverhuur of uw appartement puur als 2de verblijf gebruiken. Voor elk wat wils dus.
Wenst u meer informatie over het laatste 1-slaapkamerappartement of de penthouse? Klik hier.

Ibis budget Blankenberge

Dat hotelkamers populair zijn, is bij Alysee al lang bekend. Na het succes van ibis budget Airport Oostende, dat uitverkocht was nog voor de officiële opening, loopt ook de verkoop van ibis budget Blankenberge als een trein. Het hotel, dat zich vlak aan het station van Blankenberge bevindt, opent op 2 juni. Voorlopig wijst alles er op dat ook dit project zal uitverkocht zijn voor de officiële opening.
Investeerders kiezen al jaren voor een belegging in hotelkamers. Jaar na jaar zien we de populariteit van deze investering stijgen. Het feit dat de hotelkamers van ibis budget Blankenberge in de top 3 staan, was dan ook totaal niet onverwacht.
Wilt u investeren in de laatste hotelkamers bij ibis budget Blankenberge en meedelen in de totale winsten van het hotel? Klik hier.

Vastgoedinvesteringen blijven populair. Klassiek vastgoed blijft het goed doen, maar investeerders kunnen tegenwoordig hun vingers aflikken bij de verschillende varianten die bestaan. Een investering die volledig afgestemd is op uw persoonlijke noden en wensen, dat is waar Alysee op mikt en dat is ook wat er voor zorgt dat we jaar na jaar honderden nieuwe tevreden klanten hebben.

Wenst u een een tevreden klant te worden en een investering op maat te vinden?
Wacht niet langer en neem contact met ons op.