Zij gingen je voor…

Monique V.

“Tijdens mijn zoektocht werd ik bijgestaan door Anthony, de projectverantwoordelijke van Alysee. Het contact met Alysee-adviseur Anthony verliep op een vlotte en begrijpende manier naar wat ik zocht en wat ik wilde, en dat is perfect ingevuld geweest.”

Ontdek het project waar Monique V eigenaar is

Maak kennis met Monique V. en lees hier het volledige interview.

Monique V. kocht enige tijd geleden haar tweede verblijf in fase III van Crystal Residence. De eigentijdse architectuur en het zicht op water, wat ze ook bij haar eerste verblijf heeft, waren een absolute must. Lees hieronder op welke manier Monique bij Alysee terecht kwam en hoe projectverantwoordelijke Anthony haar hielp in de zoektocht naar haar perfecte appartement.

“Ik ben Monique, woon in Temse op een hele toffe site die ‘De Zaat’ noemt, en waar ik de Schelde zie.”

Kennismaking met projectadviseur Anthony

“Ik heb Alysee leren kennen via Facebook, waarna ik ook via Facebook meer informatie heb opgevraagd, waar ik vrij vlug reactie op kreeg en waar ik nadien telefoon kreeg van Anthony. Zo zijn de contacten beginnen groeien. Tijdens de verkoop werd ik begeleidt door Anthony, hij heeft mij telefonisch gecontacteerd en meteen was dit een hele leuke babbel. Hij heeft toen voorgesteld om mij even te komen opzoeken waar ik woon, en op een bepaald moment is hij dan langsgekomen. Dit was een heel tof en leuk contact. Anthony heeft op een heel vlotte en begrijpende manier naar wat ik zocht en wilde manier mij verder geholpen. Dit is eigenlijk perfect ingevuld geweest.”

Zicht op meerwaarde en extra verhuuropbrengsten dankzij Novasol

“Ik zie mijn aankoop zeker als een investering met zicht op meerwaarde, vooral omdat dit een ligging is met zeezicht, iets wat op bepaalde termijn zeer zeldzaam gaat worden. Ook het ontwerp van het gebouw is zeer eigentijds en uitnodigend. Dit is absoluut een meerwaarde voor de omgeving die in volle expansie is. Het is zeker de bedoeling om dit appartement ook te verhuren met seizoensverhuur, en ook af en toe zelf eens van te genieten. Via Alysee wordt de mogelijkheid geboden om je appartement te verhuren met Novasol, die eigenlijk alle zorgen uit handen nemen. Van sleutelbeheer, tot linnenverhuur en het poetsen. Als eigenaar ben je eigenlijk volledig op je gemak want Novasol neemt alle zorgen uit handen.”

Bekijk meer

Curd & partner

Eigenaar appartement Crystal Residence

Bekijk

Rina D.

Eigenaar hotelkamer Mercure Oostende

Bekijk

Kris V.

Eigenaar appartement Crystal Residence

Bekijk