Zij gingen je voor…

Staf en Greet

“Wij hebben deze hotelkamers vooral aangekocht omdat er een mogelijkheid was om deze snel weer te verkopen indien wij het geld zouden nodig hebben. Wanneer je een appartement aankoopt, dan duurt dat toch een hele tijd voor je dit weer verkocht hebt.”

Ontdek gelijkaardige projecten

Lees hier het volledige interview met Staf en Greet

Als je ons een score mag geven, hoeveel zou dat zijn op 10?

Ik heb altijd leraars in school gehad die zeiden, een 10 dat kan je niet krijgen want het is nooit perfect. Een 9,9 zou ik dan wel zeker geven.

Hoe zijn jullie bij Alysee terecht gekomen?

De eerste maal hebben wij Alysee zien staan op een beurs. Dan zijn we gaan opzoeken wat doen die? We hadden dit wel al kort gezien op de beurs, maar ja wat doen die exact? Wij hebben daar ook documentatie meegenomen. Dan hebben we eens gekeken van waar is dat gelegen? Dan zijn wij naar kantoor zelf geweest en daar hebben wij kennis gemaakt met meneer Vancanneyt. Daarna hebben wij een afspraak gemaakt en dan is hij bij ons thuis geweest en heeft hij alles goed uitgelegd. Dan zijn wij overgegaan tot onze aankoop.

Wat heb je precies aangekocht?

Een investering in hotelkamers. Omdat het spaarboekje niet meer zo interessant was om centen op te zetten.

Waarom een investering in vastgoed?

Omdat er de mogelijkheid was van dat terug te verkopen, wanneer we de centen zouden nodig hebben. Op het moment dat we hebben aangekocht, hadden we deze niet nodig. Als je zegt van ik koop een appartement, dan duurt dat wel een hele tijd tegen dat je dat verkocht hebt.

Hoe verliep de uitbating?

Wij hebben wel de pech gehad dat er daar werken en reorganisaties  zijn geweest en dan heeft het hotel wel een hele tijd stilgelegen. Zo’n 3 à 4 maanden. Daarna was het wel zo dat de opbrengst hoger was want je kreeg een modern hotel en een betere naam.

Hoe verliep het doorverkoopproces? Heb je lang moeten wachten?

Neen, wij hebben contact genomen met Mathieu en dat heeft misschien 8 dagen geduurd.

Zouden jullie ons aanbevelen bij anderen?

Ja, zeker en vast. Want ik heb eens uitgerekend en op een bepaald ogenblik hadden wij een opbrengst van 5%. Dat vind je niet zo rap.

Wil je nog meer weten over investeren in een hotelkamer? Lees dan zeker deze blogberichten:

Bekijk meer

Patrick M.

Eigenaar hotelkamer

Lees meer

Guy G.

Eigenaar hotelkamer

Lees meer

Ann & Beatrice

Eigenaars appartement Crystal Residence

Lees meer