Zij gingen je voor…

Kris V.

“De voornaamste reden waarom we hier gekocht hebben is omdat we hier op een toplocatie zitten, en ten tweede ook de héél mooie architectuur van het gebouw. Wanneer we naar de Kust komen is het vooral om samen te genieten. Een extra troef is dat we ’s zomers ook kunnen gebruik maken van het openluchtzwembad in de tuin. We hebben ons appartement gekocht via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij klassieke aankoop.

Ontdek het project waar Kris eigenaar is

Lees hier het volledige interview met Kris V.

Mijn naam is Kris, en nu zijn we hier aan de kust om te genieten van alle mooie dingen dat het leven kunnen ons te bieden heeft.

Kennismaking met Alysee

De reden waarom we in Crystal Residence van Alysee iets hebben aangekocht is eerder toevallig geweest. Ik was enkele jaren geleden hier in de buurt op een klantenbezoek. Aan de overkant van de Zeedijk was ik een broodje aan het eten, toen plots mijn oog viel op een mooi, groot bord ‘Alysee bouwt hier Crystal Residence’. We waren op dat moment op zoek naar een interessante investering en ik dacht bij mezelf ‘tiens, lijkt me interessant’. Nadien ben ik ’s avonds thuisgekomen en heb ik verdere inlichtingen gevonden op de website van Alysee. Daarna hebben we direct een afspraak gemaakt met één van hun adviseurs. Op een paar uur was de deal omtrent ons eigen nieuwbouwappartement rond.

3 redenen om aan te kopen in Crystal Residence

De voornaamste reden waarom we hier gekocht hebben is omdat we hier op een absolute toplocatie zitten. Verder is de zeer mooie architectuur van dit gebouw ook een doorslaggevend argument geweest. Een derde belangrijke troef van dit gebouw is dat alles hier zeer kortbij is. Zo heb je vlakbij de Zeedijk, het centrum van Oostende maar ook alle winkels op wandelafstand.

Genieten van Oostende

We komen graag naar de Kust om te genieten. Bij mooi weer kunnen we vertoeven op het strand of het openluchtzwembad dat hier aan het gebouw aanwezig is. Verder genieten we er ook van om samen met vrienden iets lekkers te gaan eten. Verder ontdekken we graag ook de stad Oostende. Zo nemen we soms eens de overzetboot richting Oosteroever, waar rust kan gevonden worden in de duinen. Daar kan je gemakkelijk een gezellige wandeling doen of het Fort Napoleon bezoeken. Er zijn dus activiteiten genoeg om ten volste te genieten van de kuststad Oostende.

Alternatieve aankoopmogelijkheden

 Zoals velen hebben wij hier ons appartement gekocht met recht van erfpacht. De belangrijkste reden is dat de kostprijs een pak lager ligt dan de normale aankoopprijs. Sommigen staan hier wantrouwig tegenover. Ik zou die mensen aanraden om zich correct te laten informeren, zodat ze een goed beeld hebben van wat erfpacht precies is. Voor veel mensen is een aankoop met erfpacht een zeer interessante zaak.

Seizoensverhuur

Van vrienden hier in het gebouw die hun appartement verhuren heb ik vernomen dat zij dankzij seizoensverhuur een zeer mooie opbrengst krijgen voor hun appartement. Zo krijgen ze in het hoogseizoen voor een 1-slaapkamerappartement al snel 600 euro per week. Voor een tweeslaapkamerappartement zijn zelfs prijzen tot 800 euro per week haalbaar. Dit komt door de uitzonderlijke ligging, het zeezicht en uiteraard ook het buitenzwembad. In het laagseizoen liggen de prijzen van verhuur natuurlijk wel een stuk lager.

Bekijk meer

Ann & Beatrice

Eigenaars in Crystal Residence

Lees meer

Curd en partner

Eigenaars in Crystal Residence

Lees meer

Rina D.

Eigenaar hotelkamer

Lees meer