Zij gingen je voor…

Curd & partner

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken. De voornaamste reden is dat we vonden dat we hier prijs-kwaliteit meer kregen tegenover wat we nog al gezien hadden. Door te kiezen voor deze locatie vermijden we de absolute drukte, maar zitten we op een 5-tal minuten fietsen van het centrum van Oostende.”

Ontdek het project Crystal Residence

Lees hier het volledige interview met Curd & zijn partner

Hoe hebben jullie het project leren kennen?

Vorig jaar waren wij een weekendje aan de kust, in Oostende. Wij hadden gezien dat je dit project kon komen bezoeken. We zijn hier toegekomen en we zijn hier heel goed onthaald geweest door Alysee. We hebben hier dan een rondleiding gekregen en we zijn op slag verliefd geworden. In drie dagen was het beklonken. We hadden de indruk dat we hier een betere prijs-kwaliteit kregen ten opzichte van wat we ervoor al gezien hadden.

Waarom hebben jullie gekozen voor deze locatie?

Je vermijdt eigenlijk een beetje de drukte van Oostende, maar toch zit je dicht bij Oostende. Eigenlijk een beetje het epicentrum van de activiteiten aan de Kust. Met de fiets over dijk sta je in 5 minuutjes waar je moet zijn en er is altijd iets te doen. Je vindt hier ook makkelijker parking en dat speelt toch eigenlijk ook wel mee. De drukte eruit halen en toch dicht bij het centrum zitten.

Wat vinden jullie van het project?

Het is prachtig. Je ziet het van ver, mensen spreken erover. Iedereen stopt om te kijken en binnen is het ook magnifique.

Bekijk meer

Rina D.

Eigenaar hotelkamer Mercure Oostende

Bekijk

Kris V.

Eigenaar appartement Crystal Residence

Bekijk

Guy G.

Eigenaar hotelkamer Mercure Oostende

Bekijk