Zij gingen je voor…

Ann & Beatrice

“Het is een buurt die volledig aan het vernieuwen is, aan het upgraden is. Het is zeer vlot bereikbaar via zowel de autostrade als via de trein. We hebben hier een mooi appartement gekocht dat in huur een mooie opbrengst heeft. Binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan komen ontspannen en genieten. Zeker omdat Oostende veel troeven heeft, niet enkel het winkelen, de zee, cultuur en culinair.
We kijken er zeker al naar uit.”

Ontdek het project waar Ann & Beatrice eigenaars zijn

Lees hier het volledige interview met Ann & Beatrice

Waarom hebben jullie gekozen voor deze locatie?

Wat voor ons heel leuk is, is dat het een buurt is die volledig aan het vernieuwen, aan het upgraden is. Er worden veel nieuwe gebouwen bijgezet en dat spreekt wel aan. Het is heel vlot bereikbaar langs de autostrade en ook met de trein. Dat is wel leuk voor de kinderen, als deze dan willen afkomen. Ze hebben nog geen rijbewijs, maar zo raken ze toch vlotjes ter plaatse.

Wij zijn gestart dan weer gestart met het idee van een ontspannen weekend. Eens naar de ene kant, naar Middelkerke die vrij rustig is en waar er veel natuur is, wandelen. Ook eens naar de andere kant, meer naar de drukte van de stad toe. We vonden het eigenlijk heel plezant tot we tot de vaststelling kwamen dat het voor ons nog een beetje te vroeg was. De kinderen hadden iets van “mijn vrienden, mijn Chiro, mijn activiteiten thuis”. Wij hebben het ook heel druk met de zaak. Het is een mooi appartement die in huur een mooie opbrengst heeft. Binnen 9 jaar is het het plan dat wij hier dan komen ontspannen en genieten. We vinden het een leuke locatie, omdat Oostende veel troeven heeft. Niet enkel het winkelen en de zee, maar ook culinair en cultureel vlak is er veel te doen. We kijken er al naar uit.

Hoe zijn jullie bij Alysee terechtgekomen?

Via de website. We hebben een aantal criteria ingegeven van wat we wouden aan zee en zo zijn we hier terechtgekomen.

Hoe verliep het contact met ons?

Heel vlot bij ons. De persoon in kwestie is bij ons thuis geweest. Hij heeft het verhaal helemaal uitgelegd. We zijn een paar keer tot hier gekomen, maar het was toen wel nog een ruwbouw. In het algemeen is het is heel vlot verlopen, absoluut.

Wat vinden jullie van het event van deze avond?

Luxueus. Heel aantrekkelijk. Der is echt wel nagedacht van hoe gaan we de mensen eens verwennen. Hoe gaan we het interieur nog aantrekkelijker aankleden. Je ziet dat dit met een heel goede architect gebeurd is. Het is heel inspirerend voor mij. Ik heb hier en daar al wat foto’s getrokken om een aantal ideetjes mee te nemen. Het is echt heel mooi.

Zouden jullie ons aanraden bij anderen?

Ja, absoluut. Zeker en vast. Jullie zijn heel bereikbaar. Er wordt geluisterd en er wordt samen nagedacht over een aantal zaken. De events zijn best leuk. De open communicatie is goed en dat vind ik wel belangrijk. Dat er duidelijkheid is en dat je weet waar je mee bezig bent. Dit is zeker en vast een pluspunt.

Wil je nog meer te weten komen over een tweede verblijf in Oostende? lees dan zeker eens deze blogberichten:

Bekijk meer

Curd & partner

Eigenaar appartement Crystal Residence

Bekijk

Rina D.

Eigenaar hotelkamer Mercure Oostende

Bekijk

Kris V.

Eigenaar appartement Crystal Residence

Bekijk