Zaterdag 18 december mochten wij met Alysee maar liefst 95 eigenaars verwelkomen op ons coronaproof klantenevenement in Zeebrugge. Zowel eigenaars van Holiday Suites Zeebrugge als van Ibis Styles Zeebrugge waren hierop uitgenodigd om samen met de bouwheer en exploitant de ingebruikname van de nieuwe fase te vieren.

Oplevering fase III.B

De 95 aanwezige eigenaars waren niet zomaar uitgenodigd. Dit klantenevenement ging namelijk gepaard met de oplevering van de nieuwe fase: III.B. Hierin werden 32 nieuwe Holiday Suites en 10 hotelsuites opgeleverd.

Daarnaast was dit bovendien het perfecte moment om onze eigenaars de nieuwe indoor wellnessfaciliteiten van het hotel te tonen. Zo is er een volledig nieuwe fitnessruimte ingericht. Naast het buitenzwembad is er nu ook een binnenzwembad, waar je op de minder warme dagen gebruik van kan maken. Het zwembad is steeds geopend van 8h ’s morgens tot 22h ’s avonds. Voor wie volledig tot rust wil komen tijdens zijn verblijf aan De Kust, is er nog een sauna en hammam voorzien. Allen te gebruiken door de hotelgasten en gasten bij Holiday Suites Zeebrugge.

Samen met deze nieuwigheden, konden we ook de nieuwe ontbijtruimte in gebruik nemen. Deze zorgt ervoor dat alle hotelgasten op een veilige manier van hun ontbijt kunnen genieten, ook op de drukste momenten. Al deze nieuwe faciliteiten werden tijdens een rondleiding uiterst positief ontvangen. De ideale manier om aan een leuke en gezellige avond te beginnen.

Klantenevenement    klantenevenement

Glaasje en diner voorzien

Na een bezichtiging van de nieuwe faciliteiten, werden de eigenaars uitgenodigd om een glaasje te drinken. Wegens de huidige coronamaatregelen waren wij genoodzaakt iedereen aan een tafel te laten plaatsnemen en was een rechtstaande receptie uitgesloten. Na de aperitief, was er een 3-gangen menu voorzien voor de eigenaars. De eigenaars van de Holiday Suites konden deze opeten in hun eigen suite en voor de eigenaars van de hotelkamers werd de nieuwe ontbijtzaal omgetoverd tot restaurant.

klantenevenement    klantenevenement

Een geslaagd klantenevenement

Na afloop van het evenement hebben wij heel wat positieve reacties gehoord van onze eigenaars. De nieuwe faciliteiten werden zeer hartelijk ontvangen. Dit maakt ons als bedrijf dan ook zeer blij. Het tevredenstellen van onze eigenaars is namelijk een van onze grootste prioriteiten! Wij kijken alvast uit naar het volgende evenement!