Investeren in hotelkamers

Wie wil investeren in vastgoed denkt vaak aan een appartement of woning. Maar ook met het investeren in hotelkamers kan je een mooi rendement opstrijken. Ontdek hier waarom je moet investeren in hotelkamers en ervaar later zelf de voordelen.

Waarom investeren in hotelkamers

Anders dan investeren in een appartement of woning, biedt het investeren in hotelkamers nog enkele aanvullende voordelen: 

 • Professionele uitbater: Wie investeert in hotelkamers geeft de uitbating uit handen. Dit bespaart je als investeerder een hoop kopzorgen. Je ligt dus niet wakker van wanbetalers of huurschade.
 • Vast rendement: Je bent vrijwel zeker van een rendement. Je krijgt namelijk opbrengsten vanuit het hele hotel, dus ook inkomsten uit het restaurant of bar of de verhuur van vergaderzalen.
 • Eigen gebruik: Tegen een felle korting kan je een overnachting boeken in het hotel waarin je investeerde.

Krijg advies

Wil je investeren in hotelkamers, maar heb je nog enkele vragen? Via bovenstaand formulier geven onze vastgoedexperts zo snel mogelijk antwoord. Of je kan direct een afspraak inplannen.

Meer weten over investeren in hotelkamers?

  Meer weten over investeren in hotelvastgoed?
  Vraag hier jouw gratis gids aan.

  Download gids

  Ontdek de voordelen van een investering in hotelvastgoed

  Volledig zorgeloze
  investering

  Samenwerken met professionele uitbater

  Deel mee in de winst van het hele hotel

  Voorkom klassieke verhuurproblemen

  Ontdek de projecten

  Tevreden klanten

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner
  Ontdek meer tevreden klanten