Ontdek wat
Bredene jou
te bieden heeft

Vastgoed in Bredene: grasduinen in unieke opportuniteiten

Een bijzondere parel aan de Belgische kust! Geen deelgemeenten, wel amper 5 minuten rijden van Oostende en De Haan. Geen zeedijk, wel een ononderbroken, natuurlijke duinenrij. En als enige Belgische kustgemeente een naaktstrand. Over het eerder pittoreske Bredene valt veel te zeggen. Over vastgoed Bredene en de opportuniteiten voor investeerders, nog meer!

Welke toeristische groei kende Bredene?

Tijdens de belle époque, de welvarende periode aan het einde van de 19de eeuw, kwam het toerisme in opmars bij een breder publiek. Ook het toerisme aan de eigen Belgische kust. Oostende was, mede dankzij de koninklijke interesse en investeringen, de eerste kustgemeente die zich een volwaardige toeristische badplaats mocht noemen. Maar als buur van dat bloeiende Oostende kon Bredene niet achterblijven. Zelfs wanneer het lokale toerisme rond 1960 klappen kreeg door de toenemende populariteit van buitenlandse vakanties, bleef Bredene groeien. Ook het vastgoed in Bredene. Want hoewel de hotelkamers afnamen, steeg de vraag naar appartementen en villa's. Vandaag is Bredene bij de meeste vakantiegangers gekend als dé campingspot aan de kust. Vooral de oudere generaties brengen er graag hun zomer door. Bij jongere generaties is de vraag naar hotelkamers en appartementen zeer actueel. Niet enkel voor de jaarlijkse zomervakantie, maar ook als tweede verblijf aan de kust.

Vastgoed  Bredene: hoe belangrijk is de locatie?

Voor wie investeert in vastgoed is locatie vaak dé sleutel tot rendement. Bredene geniet een centrale ligging tussen De Haan en Oostende. En dat creëert mogelijkheden die verder reiken dan de stadsgrenzen! Bredene verwelkomt immers niet enkel toeristen, maar ook heel wat expats. Door de economische groei van de havens van Oostende en Zeebrugge is het zakelijk toerisme er enorm toegenomen. Zo ook de vraag naar tijdelijke, doch vaak langdurige verblijven. En hoewel investeren in vastgoed in Oostende zeker en vast een goed idee is, heeft Bredene enkele belangrijke voordelen voor havenpersoneel. Wist je dat je de haven van Oostende vlotter en sneller vanuit centrum Bredene bereikt dan vanuit centrum Oostende? Een absolute win voor wie er dagelijks heen moet! Bovendien is een restaurantbezoek in Bredene doorgaans goedkoper dan in Oostende. En de voordelen voor de investeerder?

Welke voordelen biedt investeringsvastgoed in Bredene?

Hoewel je in Bredene doorgaans wat dieper in de buidel tast dan in Oostende voor de aankoop van een doorsnee woonhuis, zijn de appartementen er gemiddeld goedkoper. Interessant voor eigen gebruik én voor verhuur. Een andere interessante optie die je een mix van vakantie en inkomsten biedt, is investeren in hotelkamers. Een zorgeloos en steeds populairder wordend alternatief voor klassiek investeringsvastgoed. En ideaal voor zakelijke toeristen en havenpersoneel uit Oostende. Investeren in hotelkamers zoals in het ibis Styles Bredene – Oostende, op wandelafstand van strand en centrum en slechts 10 minuten pendelen van Oostende, is kiezen voor gemak en rendement. Je staat immers niet zelf in voor de verhuur en het onderhoud van de kamer. Toch kan je er als eigenaar ook meerdere weken per jaar verblijven. Wil je alvorens je keuze te maken, meer leren over investeren in vastgoed? Download hiernaast de gratis gids.

Nu, ongeacht met welk type vastgoed Bredene je aan de kust mag verwelkomen, Alysee is er om je te begeleiden. Vertrouw op onze expertise en kennis van de vastgoedmarkt aan de kust om zorgeloos de juiste keuze te maken. Aarzel niet en maak meteen een afspraak voor je persoonlijk adviesgesprek of projectbezoek.

Meer weten over vastgoed in Bredene? Vraag hieronder meer informatie.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Starten met investering in vastgoed?
Vraag hier jouw gratis gids aan.

Download gids

Ontdek de voordelen

Pittoreske badplaats

Natuurlijke duinen

Centrale ligging

Budgetvriendelijk

Ontdek de vastgoedprojecten in Bredene

Tevreden klanten

“Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

Ann & Beatrice

“In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

Guy G.

We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

Kris V.

Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers

“We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

Curd & partner

“De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

Rina D.

Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers

Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
Ontdek meer tevreden klanten