Verhuren met professionele verhuurpartner, de grootste voordelen!

Een groot aantal van onze klanten kiest ervoor om te investeren in vastgoed met een professionele verhuurpartner of exploitant. Een externe beheerder die zich bezig houdt met de verhuur en het onderhoud. Wanneer je ervoor kiest om een appartement of woning te verhuren, komt daar heel wat bij kijken. Dit is vaak een tijdsintensief gebeuren als je dit allemaal zelf wilt gaan doen. Zo moet je vaak nieuwe huurders gaan zoeken bij een huurderswissel, moet je zorgen dat het appartement proper is wanneer nieuwe huurders er in komen, moet je de sleutels overdragen, …

Dan spreken we trouwens nog niet over mogelijke problemen zoals schade, leegstand en wanbetalers die kunnen optreden of bijhorende makelaarskosten bij een nieuwe huurder.

Om die redenen kiezen heel wat mensen ervoor om hun vastgoed te verhuren met de hulp van een professionele verhuurpartner. Zo een professionele verhuurpartner zorgt ervoor dat je als verhuurder alle bovenstaande problemen kunt vermijden. Het wordt als het ware een zorgeloos proces, waarbij jij enkel maar hoeft te genieten van de extra opbrengsten die je investering in vastgoed met zich meebrengt.

Ook bij Alysee is er de mogelijkheid om jouw appartment te verhuren met een professionele verhuurpartner. Alysee werkt intussen al enige tijd samen met de verhuurpartner Xepa, gespecialiseerd in ‘high rental’ op korte termijn.

Wat zijn de grootste voordelen van verhuren met een professionele partner?

  • Wanneer je samenwerkt met een professionele verhuurpartner, kan je zeker zijn van maximale opbrengsten. Dit omdat de partner via algoritmes steeds gaat kijken wat de verhuurprijzen van gelijkaardige appartementen in de omgeving zijn. Zo wordt je prijs steeds aangepast naar de beste prijs op dat bepaald moment.
  • Bovendien werkt de professionele verhuurpartner nauw samen met heel bekende verhuurplatformen zoals Airbnb, Booking.com en Trivago. Dankzij de aanwezigheid op deze platformen wordt jouw appartement door veel meer mensen gezien en is de kans veel groter dat het sneller geboekt zal worden.
  • De zorgeloosheid is ook een zeer belangrijk voordeel. Zoals hierboven al werd vermeldt, kruipt er heel wat tijd in het verhuren en dagelijks onderhouden van jouw appartement als je alles zelf wilt doen. Dankzij de partner hoef je juist helemaal niets meer te doen en kan je zorgeloos genieten van jouw investering aan de Kust.
  • Bovendien is het zo dat je steeds zelf gebruik kan maken van jouw appartement ook al verhuur je dit via een professionele partner.

Benieuwd in welke projecten je nog kan instappen en nadien kunt verhuren met onze verhuurpartner? Ontdek de laatste mogelijkheden in volgende projecten:

Meer weten over het concept of heb je liever een vrijblijvend adviesgesprek? Neem hier contact op met onze verkoopsaviseurs.