Ibis budget, het rustgevende en budgettaire merk binnen de ibis familie, richt zijn kamers sinds kort in volgens het ‘Premium nest concept’: The Nest Room. Het doel? Nog meer comfort bieden aan hun klanten, aan dezelfde prijs als voorheen.

premium nest concept

 

Premium nest concept, intuïtief en tijdloos

De intuïtief en tijdloos ingerichte kamers komen in 6 verschillen

de kleurpatronen, geïnspireerd door de verandering in seizoenen. Zo wordt een unieke ervaring gegarandeerd in een budget segment. Het wel uitgedachte ontwerp werd ontwikkeld met ultieme functionaliteit in het achterhoofd. Zo zijn er 10 verschillende manieren waarop het premium nest concept kan uitgewerkt worden, waaronder ook kamers voor de hele familie. De variatie aan indeling en design zorgen voor relaxatie in een ruimte waarin je zonder zorgen kunt rondhuppelen.

Elke verschillende uitwerking van het concept garandeert u een perfecte nachtrust in een ruim en gezellig bed. Het era van oude stapelbedden is voorbij. De tijd van dubbele bedden in combinatie met uitklapbedden neemt het over vanaf hier.
Met het bed als hoofdelement in deze nieuwe lay-out, kan elke kamer worden aangepast aan het tijdstip van de dag en de noden van de bezoeker. Deze laatste kan zijn kamer volledig inrichten naar zijn noden door enkel en alleen de kussens te verplaatsen.

premium nest concept

Klant is en blijft koning

De slim ingerichte en gemoderniseerde Nest Kamers zijn het p

erfecte voorbeeld van de manier waarop ibis de klanten op de eerste plaats zet. Je vindt er zowel hoge snelheid Wi-Fi, een flat screen TV en leeslampjes. Nest Kamers maken ook gebruik van ‘smart storage solutions’ zoals ingebouwde kleerkasten die feilloos samensmelten met het interieur of kleine details zoals het bed dat net hoog genoeg is om uw bagage onder te schuiven.

Op dit moment zijn de Nest Kamers nog maar beschikbaar in enkele Belgische hotels waaronder, ibis budget airport, ibis budget Jabbeke en ibis budget Blankenberge.