Project omschrijving

Residentie Paulus

Vanaf € 199.500

Residentie St. Paulus, jouw tweede verblijf in Oostende

Jouw eigen tweede verblijf in Oostende, dat is tot rust komen wanneer jij dit wenst. De ruime en functionele appartementen die Residentie St. Paulus je te bieden heeft, zorgen er voor dat het centrum van Oostende aan jouw voeten ligt. Jezelf een weekendje rust gunnen in jouw tweede verblijf in Oostende, dat is het idee waarmee architect Piet Verfaillie, bekend van onder andere Royal Golf Gardens in De Haan en tal van villa-appartementen in Blankenberge, aan de slag ging bij het ontwikkelen van het design.

Types
 • 2 – slaapkamerappartementen: vanaf € 289.500
 • 1- slaapkamerappartementen: Vanaf € 199.500
 • Studio's: Vanaf € 154.000

De omgeving van jouw tweede verblijf in Oostende

Buiten wandelen en onmiddellijk omarmd worden door de gezellige winkeltjes en de vakantiesfeer die de Kapellestraat je te bieden heeft, dat is hét grote voordeel van een centrumlocatie. Op een steenworp van jouw appartement vind je de schitterende jachthaven, waar je zich kunt laten betoveren door de zonnestralen die op het water dansen tussen de vele karaktervolle jachten. 5 minuten de andere kant op wandelen, brengt je bij het strand van Oostende waar je op elk moment kunt uitwaaien.

Voor ieder wat wils

Residentie St. Paulus heeft voor ieder wat wils, je vindt er ruime 2-slaapkamerappartement waar je comfortabel met het hele gezin tot rust kan komen. Ben je eerder op zoek naar een pied-à-terre aan de Kust? Dan is het enige 1 – slaapkamerappartement of 1 van de functionele studio's meer op jouw lijf geschreven. Door te kiezen voor een aankoop via erfpacht hoeft u het dure grondaandeel niet aan te kopen. Zo kunt u nog extra besparen bij de aankoop van uw tweede verblijf in Oostende.

Wil je nog meer weten over een tweede verblijf in Oostende? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

  Sfeerfoto’s

  Ontdek de voordelen

  Centrale ligging

  Uitmuntende afwerking

  Functionele designs

  Moderne architectuur

  Download de brochure

  Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

  DOWNLOAD

  Wens je meer informatie over dit project?
  Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wil je extra uitleg?
  Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.
  Tevreden eigenaars

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice
  Tevreden eigenaars 2

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
  Eigenaar hotelkamer

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.
  Eigenaar Hotelkamers

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
  Eigenaar Crystal Residence

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner
  Eigenaar Mercure

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.
  Eigenaar hotelkamers

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
  Ontdek meer tevreden klanten