Project omschrijving

Holiday Suites Blankenberge

Vanaf € 557.000

Vastgoed met professionele uitbating

Droom je al langer van een vakantieverblijf op de Zeedijk? Wil je wakker worden met een adembenemend zicht en dit vanuit jouw eigen suite? Dankzij Holiday Suites Blankenberge is het mogelijk om te investeren in vastgoed met de ideale combinatie: eigen gebruik én extra opbrengst. Dankzij de professionele uitbating hoef je zelf niet te zoeken naar huurders wanneer je zelf niet in jouw vakantieverblijf kan zijn.
Holiday Suites Blankenberge biedt je de ideale blend tussen zorgeloos genieten van zon, zee, strand en jaarlijks genieten van een bewezen rendement.

De unieke ligging van Holiday Suites Blankenberge

Toplocaties aan een aanvaardbare prijs, dat is waar Holiday Suites Blankenberge naar streeft. Vanaf dag één kan je vanop jouw terras uitkijken op de brede stranden van Blankenberge. Laat je verrassen door de talloze activiteiten die Blankenberge te bieden heeft. Neem een kijkje in het serpentarium of de wondere onderwaterwereld van Sea Life, ga winkelen in de Kerkstraat, of stap de tram op richting één van de nabijgelegen kuststeden.

Holiday Suites Blankenberge, een renovatieproject

Holiday Suites Blankenberge is een uniek renovatieproject. De volledig vernieuwde vakantiesuites hebben een grote upgrade gekregen naar hedendaagse normen. Bovendien hoef je zelf niet in te staan voor de renovatie. Enerzijds kan je dus zelf genieten van een volledig vernieuwde suite. Anderzijds krijgt de uitbating door deze vernieuwingen ook een boost. Het spreekt voor zich dat een nieuw vakantieverblijf veel sneller en tegen een hogere prijs kan verhuurd worden dan een verouderde suite.

Wil je nog mee te weten komen over Holiday Suites Blankenberge? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

  Ontdek de voordelen

  Professioneel beheer

  Extra vakantie

  Open zeezicht

  Bewezen rendement

  Bekijk de penthouse in de virtuele tour

  *Bovenstaande visualisaties zijn niet bindend. De afwerking in het lastenboek primeert boven 3D-modellen en visualisaties

  Download de brochure

  In onze brochure vind je alles wat je moet weten voor je start met investeren in Holiday Suites.
  We geven meer uitleg over het project en leggen o.a. uit waarop je zeker moet letten bij een vastgoedinvestering en wat de voordelen zijn van investeringsvastgoed zodat jij de juiste keuze kunt maken.

  DOWNLOAD
  Holiday Suites Blankenberge

  Sfeerfoto’s

  Wens je meer informatie over het concept van Holiday Suites, de beschikbare
  mogelijkheden, de mogelijke opbrengsten en het rendement?
  Wij komen graag bij je langs!

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.
  Tevreden eigenaars

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice
  Tevreden eigenaars 2

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
  Eigenaar hotelkamer

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.
  Eigenaar Hotelkamers

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
  Eigenaar Crystal Residence

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner
  Eigenaar Mercure

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.
  Eigenaar hotelkamers

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
  Ontdek meer tevreden klanten