Project omschrijving

Le Cygne

Vanaf € 226.500

A home away from home

Residentie Le Cygne staat voor een ranke, stijlvolle architectuur het riante stadspark in de nabijheid. Daarom alleen al is dit een topproject. Maar er is nog méér, namelijk het duurzame wooncomfort met marktconforme geluids- en energienormen en de niet aflatende aandacht voor de leefruimte. Kortom, Le Cygne is het ideale project voor jouw appartement aan de kust.

Types
 • Ruime éénslaapkamerappartementen
 • Instapklaar appartement met drie slaapkamers
 • Duplex appartement met 3 of 4 slaapkamers met terras voor- en achteraan

De omgeving van jouw appartement aan de kust

De appartementen van Le Cygne liggen vlakbij het station en de mooie jachthaven, waar je gezellig kan tafelen. De winkels, zeedijk of het strand liggen op wandelafstand. Maar je kan evengoed vlakbij de kusttram nemen richting Knokke of De Panne of met de trein een bezoekje brengen aan Brugge. Kortom: het is de perfecte locatie voor een appartement aan de Kust, met talloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Slim investeren in vastgoed

Elk appartement heeft een ruim zonneterras, royale slaapkamers en is instapklaar. Bovendien heeft elk appartement een ruime berging voor extra stockage. Hier kan de kieskeurigste kustliefhebber zijn eigen appartement reserveren om permanent of heel geregeld te verblijven. Investeren in vastgoed was nog nooit zo aantrekkelijk. Door te kiezen voor een aankoop via erfpacht hoeft u het dure grondaandeel niet aan te kopen. Zo kunt u nog extra besparen bij de aankoop van jouw appartement aan de kust.

Wil je meer te weten komen over het kopen van een appartement aan de kust? Lees dan zeker onze blogberichten:

Meer informatie?

  Sfeerfoto’s

  Ontdek de voordelen

  Centrale ligging

  Zonneterrassen

  Tramhalte vlakbij

  Instapklare appartementen

  Bekijk het nieuwe modelappartement in de virtuele tour

  Download de brochure

  Bekijk het project van jouw voorkeur. Download de brochure en ontdek alles wat je moet weten over dit project. We geven je meer inzage in de locatie, de grondplannen, een compleet fotopakket en de afwerking die gekozen is in dit project.

  DOWNLOAD
  Appartement aan de kust

  Wens je meer informatie over dit project?
  Benieuwd naar de plannen van deze residentie of wil je extra uitleg?
  Onze projectadviseurs staan elke dag voor je klaar. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie.

  Meer informatie

  Tevreden klanten

  We hebben ons appartement gekocht zoals velen hier, via erfpacht, de voornaamste reden is dat de kostprijs een heel stuk lager ligt dan bij een normale aankoopprijs. Voor veel mensen is een aankoop op erfpacht een interessante zaak.

  Kris V.
  Tevreden eigenaars

  “Het is een mooi appartement dat in huur een mooie opbrengst heeft, en binnen 9 jaar is het plan dat wij hier dan zelf komen ontspannen.”

  Ann & Beatrice
  Tevreden eigenaars 2

  Wij hebben onze hotelkamers aangekocht omdat we op dat moment ons geld graag lieten opbrengen en de mogelijkheid er was om de hotelkamers terug te verkopen wanneer we het geld terug nodig hadden. Voor de verkoop ervan hebben we terug contact opgenomen met Alysee en hebben we op ongeveer 8 dagen tijd kunnen verkopen.

  Staf en Greet, Voormalig eigenaars hotelkamers
  Eigenaar hotelkamer

  “De formule van hotelvastgoed sprak ons wel aan, want wij hadden niet zo’n goede ervaring met het verhuren van ons eigen appartement.”

  Rina D.
  Eigenaar Hotelkamers

  Ik zou het aanraden aan vrienden, omdat het later een meerwaarde zal geven. Daarenboven is het rendement van mijn hotelkamer in Mercure Oostende heel goed.

  Patrick M., Eigenaar hotelkamer Mercure
  Eigenaar Crystal Residence

  “We werden heel goed onthaald, hebben een rondleiding gekregen en zijn op slag verliefd geworden. Op 3 dagen was het beklonken.”

  Curd & partner
  Eigenaar Mercure

  “In de periode van de bankencrisis heb ik gekozen voor hotelvastgoed. Ik had geen vertrouwen meer in de bank en in ander vastgoed had ik geen zin omdat je dan met die last zit van huurders zoeken, huurders terug buiten krijgen,…”

  Guy G.
  Eigenaar hotelkamers

  Het concept is zeer interessant. Je bent eigenaar van een hotelkamer en de uitbating wordt volledig uit handen genomen. Er is ook transparantie van de cijfers van het hotel. Als je hierover meer wilt weten kan je steeds toetreden tot het auditcommitée, waarin je zeer grote inzage en inspraak hebt in de uitbating van het hotel.

  Marc T., Eigenaar meerdere hotelkamers
  Ontdek meer tevreden klanten